14.2 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Familie En pappa i sorg etter å ha mistet sin 3 år gamle...

En pappa i sorg etter å ha mistet sin 3 år gamle sønn! Her er hans liste på de 10 viktigste tingene du burde prioritere ovenfor dine barn!

- Annonse -

Det er så lett å glemme viktige ting i hverdagen – de ting som virkelig betyr noe, og det som inspirerte deg til å bli forelder i utgangspunktet.
Hvordan takler du tapet av et barn? For de fleste foreldre ville ideen om å si farvel til barnet deres være ufattelig. Dessverre kan tragedien slå til på et øyeblikk!
For en far fra Storbritannia, som mistet sin 3-årige sønn i fjor, som døde av en hjernesykdom, er det vanskelig å håndtere den harde virkeligheten ved tapet av sin sønn, ett år senere.
I stedet for å ta sin sorg offentlig, bestemte han seg for å kanalisere sin smerte for å inspirere.

Bilde: Kilde

- Annonse -

I et Facebook-innlegg som nå har gått viralt deler han dette:

«De 10 viktigste tingene jeg har lært siden jeg mistet sønnen min.»
1. Du kan aldri kysse og elske for mye.

2. Du har alltid tid. Stopp med det du holder på det og lek, selv om det bare er et øyeblikk. Ingenting er så viktig at det ikke kan vente!

- Annonse -

3. Ta så mange bilder og så mange videoer som mulig. En dag kan det være at det er kan alt du har igjen.

4. Ikke bruk penger, tilbring tid. Tror du at beløpet du bruker noe spiller noen rolle? Det gjør det ikke. Hva du gjør som betyr noe.
Hopp i vanndammer, gå på tur. Svøm i sjøen, bygg en leir og ha det gøy. Det er alt de vil ha. Jeg kan ikke huske hva vi kjøpte til Hughie, jeg kan bare huske hva vi gjorde.

5. Synge! Syng sanger sammen. Mine lykkelige minner er av Hughie som sitter på skuldrene mine eller sitter ved siden av meg i bilen som synger våre favoritt sanger. Minner er laget i musikk … »

Bilde: Kilde

6. Gled deg over de hverdagslige tingene. Kveldstid, sengetid, eventyrstunder. Middag i sammen og late søndager. Gleden over de hverdagslige stundene. Det er dem jeg savner mest!

7. Gi alle du elsker en god klem når du sier hadet. Og om du glemmer det, gå tilbake å gi en klem. Du vet aldri når det er siste gang du får sjansen.

8. Gjør kjedelige saker morsomme. Det å handle mat, bilturer eller gå til butikken. Ha godt humør, le og smil og ha det bare koselig. Livet er for kort for ikke å ha det gøy»

9. Skriv dagbok. Skriv ned alt som dine små gjør som lyser opp din verden. De morsomme tingene som de sier. Vi startet med det etter at vi mistet Hughie, nå gjør vi det for Hettie. Du kommer til å ha minnene nedskrevet for alltid, og når du blir eldre kan du glede deg å se tilbake og glede deg over hver eneste stund1

10. Om du har barna dine med deg – for å si god natt, for å spise frokost med dem, for å gå på skolen med dem, for å la de begynne på universitetet, for å se dem gifte seg – da er du velsignet! Glem aldri det

Bilde: Kilde

I en fars hjerteskjærende refleksjon er det en påminnelse for oss alle, om hvor skrøpelig menneskeliv er, og at vi må være takknemlige for den korte tiden vi har med våre kjære her på denne jorden …

LES OGSÅ: En 5 år gammel gutt døde av denne planten – Nå ønsker faren å advare alle om planten som kan ta livet at et barn på 1 minutt!

Del videre disse sterke ordene fra en pappa som virkelig mener det av hele sitt hjerte. 
Denne burde alle med barn lese, så sørg for at du deler den videre og sprer hans ord og ettertanke med hele verden. 

 

Kilde: Facebook

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en bærbar lader, ifølge Daily Mail. Dette er vel noe mange kan...

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...

Tiril Sjåstad Christiansen deler gode nyheter midt i graviditeten!

Farmen programlederen Tiril Sjåstad Christiansen(25) og Stian Lauritsen gleder seg nå til å bli foreldre. Egentlig skulle paret ha giftet seg og hatt drømmebryllup i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...