Annonse

En mamma går ut og advarer om skjulte farer i sommer! Hun oppdaget plutselig store skader i datterens ansikt!

Av

Vær forsiktig i sommer mot solens kraftige stråler.
Den beste og sunneste solbeskyttelsen er skygge, men om man vil sole seg så er det solkrem som er løsningen for solhungrige nordboere.
Kanskje kan det være greit å friske litt opp i kunnskapen om solkrem som så mange setter sin lit til.

Selv om du smører med høy faktor, bør du ikke forlenge oppholdet i sola. Mange får dårlig beskyttelse fordi de smører for tynt og ikke får smurt overalt – slik at de likevel blir solbrent. Da kan høy faktor gi falsk beskyttelse. Det er både det å bli solbrent og den totale mengden sol vi får over tid, som kan føre til hudskader og i verste fall hudkreft.

En mamma fra Canada smurte inn sin 14 måneder gamle datter med solkrem. Hun hadde kjøpt en spray krem som var godkjent for babyer fra 6 måneder og oppover. Hun fulgte instruksjonen og smurte inn sin datters ansikt.

Men, bare etter en kort stund hovnet ansiktet til Kyla opp, hun fikk brannsår og store blemmer på kinnet, selv om hun nesten ikke hadde vært i solen hele dagen.
Merket som Rebecca brukte på sin datter er «Banana Boat SPF 50»

Rebecca Cannon skriver følgende på sin Facebook side:
«Vær forsiktig når dere bruker solkrem spray på deres barn. Jeg har gjort en hel del research siden jeg kom hjem og oppdaget at vi dessverre ikke er de eneste som er rammet. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke tar bort produktet fra hyllene i butikken»


Etter at hun postet dette på Facebook har det kommet flere kommentarer fra foreldre som kan fortelle om at de har hatt samme erfaringer.
Så vær forsiktig med hva du smører på barna dine!

Del videre denne advarselen med alle dine venner, slik at alle med små barn får lest denne!

LES OGSÅ: Mammaen ser barnevognen i det rennende vannet, og hun forstår det ligger et barn i vognen! Se hva hun gjorde!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler