Annonse

En mamma advarer om livsfarlig lek – hun mistet nesten sin 11 år gamle sønn!

Av

En 11 år gammel gutt har fått hjerneskade og sprengte røde øyne etter at han ble tvunget til å gjenskape et stunt sett på som går som en farsott på nettet, kjent som «Roundabout of Death».

Søker man opp dette på nettet får man raskt fram tusenvis av videoer. Det hele går ut på at en person tar plass på en karusell (slik man har på lekeplasser) så plasseres en moped på kanten av karusellen, for å få karusellen til å snurre så raskt som mulig mens en person sitter på og skal prøve å holde seg fast.

Bilde: Kilde

Tyler Broome(11) ble funnet bevistløs nær en lekeplass i Tuxford, Nottinghamshire, etter at en gruppe ungdommer oppfordret han til å sitte midt i en karusell som den ble spunnet med høy hastighet ved hjelp av bakhjulet på en motorsykkel.


De forstår ikke alvoret og du kan se at Tyler mister bevisstheten, han kollapser og blir slapp i hele kroppen. De forlater området og Tyler bli liggende til en fremmed finner han og tilkaller ambulanse.

G-kraften i denne ekstremhastigheten der et motorsykkelhjul kan få en karusell til å spinne, oppleves normalt bare av jagerpiloter og astronauter i kontrollerte miljøer.

Bilde: Kilde

Det antas at G-styrken tvang væske og blod inn i Tylers hjerne, som forårsaket skade på hans syn og hjernen hans var så oppsvulmet at situasjonen var kritisk.


«Min sønn er på sykehuset fordi det er fare for hjerneslag, med mindre hevelsen går ned», skriver Dawn.

Nå advarer hun andre om dette livsfarlige stuntet, slik at ingen andre blir skadet.

Se det skremmende klippet her:

Del videre for å advare andre mot denne skumle leken! Dette er kanskje noe man ikke tenker er farlig, men bruk morens advarsel for å advare andre.
Trykk på dele knappen du finner lenger ned.

LES OGSÅ: Han ble nesten drept på sin bursdagsfest – av noe mange har hjemme! Nå advarer foreldrene andre!

Kilde: kilde
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler