10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemFamilieEn knust far gir et siste kyss til sin datter, som tragisk...

En knust far gir et siste kyss til sin datter, som tragisk ble drept av sin mor!

- Annonse -

Dette er en trist historie om en far og hans datter som tar sitt siste farvel.
Det river i hjerterota og skrive dette, men sannheten er at dette har skjedd.

- Annonse -

Våre barn er det kjæreste vi har, og vi klarer ikke å tenke oss et liv uten dem. Det er en gave vi setter høyere enn vårt eget liv.
Dette  paret går ifra hverandre, da de finner ut at de ikke passer for hverandre.

Barnet beste interesser er alltid det viktigste når foreldre går ifra hverandre, et burde i hvertfall være det. Men i denne tragiske hendelsen ble utfallet totalt ubeskrivelig forferdelig og tragisk.

- Annonse -

Foreldrene som heter Senad og Sanda valgte å gå fra hverandre i fjor, det hele tok en skremmende vending da Sanda bestemte seg for å flytte ut for å være sammen med sin nye kjæreste.

Senad og hans kone Sanda skilt fra i fjor, og da Sanda bestemte seg for ikke å være sammen med sin nye kjæreste, tok det en veldig skremmende tur. Hennes nye kjæreste hadde også egne barn,  og de bestemte seg for å slå sammen familiene og starte et nytt liv sammen.

Datteren Ariana som bodde hos sin far i en god stund, valgte til slutt å flytte til sin mor. En dag så han noen mystiske blåmerker på Ariana, han kunne ikke skjønne hvor disse kom ifra. Han tok henne med til legen for å undersøke henne, men legen mente dette kom av lek og moro, knall og fall. Men etter en stund oppdaget han enda flere merker på barnet sitt, og da fattet han virkelig mistanke. Politiet ble blandet inn, og de fant fort ut at morens forklaring på hvordan disse merkene oppstå – ikke han sammen med virkeligheten. Dette var kraftige skader hun hadde pådratt seg etter mishandling av sin mor og kanskje stefar.

Stakkars jente, hun må ha hatt det helt forferdelig. vårt hjerte gråter.

Hennes mor Sanda og hennes nye «kjæreste» fikk flere dommer for lovbrudd i denne saken. Lille Ariana mistet til slutt livet etter all mishandlingen hun hadde gått igjennom. Hennes far fikk lov til å gi henne et siste farvel kyss rett før hun tragisk gikk bort.

Paret som utførte disse grusomme handlingene sitter nå i fengsel for sine handlinger.
Selv om vi mener straffen burde vært mye strengere!


Vær så snill å dele dette innlegget, slik at vi kan øke bevisstheten rundt barnemishandling.  Ingen barn i verden fortjener å oppleve noe slikt som søte lille Ariana. 

Selv om denne historien endte tragisk, la oss sørge for at ingen andre får oppleve dette i fremtiden.

Hvil i fred Ariana.

Bilder og kilde: goodfullness

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -