Annonse

En hjemløs kvinnen står alene på t-banen! – Hun synger opera og tar verden med storm!

Av

Da en politibetjent i Los Angeles stoppet for å filme en hjemløs kvinne som sang opera på T-banen, visste de lite at videoen ville gå viralt og skape masse omtale.

Twitter

Politiavdelingen i Los Angeles la ut videoen på sin Twitter-konto der den har blitt sett over en million ganger.
Emily Zamourka(52), som er hjemløs, fortalte til Los Angeles Times at hun flyttet til USA da hun var 24 år, fra Russland. Der lærte hun å spille fiolin og piano, samt å synge og etterligne operautøvere på TV. Hun fikk helseproblemer så mistet hun leiligheten sin for 3 år siden, og ble hjemløs, ifølge Washington Post.
Noen på sosiale medier hadde stilt spørsmål om Zamourka var hjemløs på grunn av det pene utseendet hennes. En person twitret :
«Posene og klærne hennes er plettfrie og håret hennes er rent. Det ser ut som om hun handlet og var på vei hjem med en handlevogn.»

En annen twitret :
«Stemmen hennes er fantastisk! Jeg håper hun får et flott liv. Takk til den fantastiske politibetjenten som kjente igjen skjønnheten i stemmen hennes og delte den på sosiale medier. Denne historien gjorde akkurat dagen min!»


En talsperson for byrådet i Los Angeles, Branimir Kvartuc, sa imidlertid at hun hadde vært hjemløs i tre år.
Det amerikanske kjendisnettstedet TMZ har rapportert at hun har fått tilbud om innspillingskontrakt av den Grammy-nominert musikkprodusenten Joel Diamond, som etter sigende ønsker å tilby henne en opptakskontrakt.

En innsamlingsaksjon har blitt startet via GoFundMe, som har samlet inn mer enn $ 59 000 dollar for LAs kvinnesenter i sentrum for å hjelpe Zamourka med å komme seg ut av gatene, forutsatt at hun “ønsker deres bistand”.

Del videre for å hjelpe denne fantastisk talentfulle kvinnen tilbake til livet, hun trenger virkelig all støtte hun kan få!  Stemmen hennes er utrolig vakker, og absolutt alle burde få høre den!


LES OGSÅ: Lady Gaga og Bradley Cooper synger sammen under Oscar gallaen – Gåsehudfaktor!

Forsidebilde: Twitter / skjermdump

 

Relaterte artikler