Annonse

En hjemløs familie blir funnet av politiet – Alenemoren fryktet det verste og fikk panikk!

Av

Uansett hvor man reiser i verden, kan du finne noen som bor på gater, i telt eller under en bro. Det er trist, men det er organisasjoner og enkeltpersoner som arbeider for å hjelpe de hjemløse, men det er flere mennesker i nød enn det er hjelp å gi.

Bilde: Youtube

Shannon Loveless, fra Sacramento i USA, er dessverre en av mange foreldre som tvinges til å leve med sine barn på gaten.

Bilde: Youtube

Shannon med sin familie bor i en varebil bak en lokal Walmart butikk, og sliter med å finne mat å spise. De går på til de matstasjonene de kan finne, men de har lite ressurser. Hun var ikke sikker på hvor de skulle henvende seg for å få hjelp, og det virket som om alle var mot dem.


Så en dag var politibetjentene Johnny Le og Tim Yee ute å patruljerte da de så en familie på seks, de stoppet for her var det noe som var galt.

Bilde: Youtube

De stoppet ikke for å arrestere noen, men heller for å hjelpe. Det var hjerteskjærende å se en mamma som forsøker å lage lunsj til sine fire barn bak et kjøpesenter.

De så at barna trengte rene klær og mat så de dro til butikken og begynte å handle til barna, de kjøpte nye klær og leker.
«Det berørte meg veldig dypt å se de sultne barna med skitne klær, sa Johnny Le, ifølge Liftable.


Bilde: Youtube

Og ikke nok med det, senere samme dag hjalp de familien og tok de med seg til et motell slik at de ikke trengte å sove utendørs.

Shannon var helt overveldet over deres hjelpsomhet!
«Dere politimenn har hjulpet oss utrolig mye, takket være dere og de ressursene som ble koblet inn, kommer vi til å ha et eget hjem innen en måned! Jeg er så takknemlig for de to, og jeg vil bare at de skal vite det. Det føles som at jeg står i gjeld til dem, for absolutt alt de har gjort. Takk så mye, sier hun, ifølge Liftable.

LES OGSÅ: Moren ser barnet leke med en liten pelsdott i parken – når hun ser nærmere oppdager hun faren!

Vi kan bare glede oss på Shannon sine vegne og takke politiet for deres hjertevarme innsats!
Del videre for å hylle disse fantastiske politi mennene. 

Relaterte artikler