Annonse

En enke ser på bryllupsbildene, plutselig oppdager hun en sjokkerende detalj som skulle forandre alt!

Av

Emma og Justin Cotillart fra England hadde nettopp giftet seg. De var super lykkelige og gledet seg til en spennende bryllupsreise. De hadde ingen anelse om at denne turen skulle bli deres verste mareritt!
En morgen på bryllupsreisen skulle alt bli annerledes.
Emma forteller «Han våknet en morgen og begynte å skrike til meg om at jeg skulle komme meg ut av rommet hans».
Hun var på dette tidspunktet sju måneder på vei med deres barn, og hun ble helt forvirret over sin manns oppførsel.

Bilde: Kilde

«Han trodde jeg var en fremmed, og han husket ikke at jeg var sju måneder på vei med vårt første barn» sier Emma.
Bryllupsreisen måtte øyeblikkelig avsluttes og de reiste rett hjem. Emma forsto at det var noe alvorlig galt med mannens sin, og de oppsøkte en lege så fort de kom hjem.
De foretok en MR-skanning og det ble avslørt at Justin hadde en svært aggressiv og dødelig hjernesvulst. Legen fortalte at han kunne kanskje forlenge livet med 2 år om han gjennomgikk kirurgi, kjemoterapi og strålebehandling. Det unge paret var i sjokk over denne knusende beskjeden. På grunn av stresset fødte Emma sin datter Mia 5 uker før tiden, en frisk liten jente.
Samme tid startet Justin med sin strålebehandling, 17 august 2015.

Bilde: Kilde

Etter 4 måneder oppdaget de at svulsten hadde blitt større. Dette var en så aggressiv svulst som ikke legene hadde sett på tiår.
I Oktober 2015 så det ut til at det var slutten for Justin.


«De gav meg to uker så jeg kunne ta med meg mannen min hjem før han døde» sa Emma.
Men, utrolig nok levde han i ytterligere sju måneder og han kunne feire sin 30 års dag og en jul. Dessverre var hans dager talte og han ble sendt til et sted for å få riktig pleie den siste tiden han hadde igjen.
Justin kjempet de siste dagene for å få mest mulig tid med Mia, og siste gangen han lå og ventet på Mia, gikk Emma inn på rommet å la seg i sengen siden av han og fortalte at Mia var vei. Da sovnet Justin inn med visshet om at Mia hadde det bra.

Bilde: Kilde

Etter at Justin døde i 2016 har Emma engasjert seg frivillig for å hjelpe andre hjernesvulst pasienter og deres familier.
Symptomene på hjernesvulst kan virke ufarlige i begynnelsen og kan lett bli ignorerte. Emmas mål er å øke bevisstheten for å hjelpe pasienter til å oppdage svulster tidligere når det fortsatt er en sjanse for å behandle de. Når Emma ser tilbake var det tegn på at noe var merkbart galt i Justins oppførsel før bryllupet.

Bilde: Kilde

Det var flere som reagerte på Justins noe merkelig oppførsel, men de fleste antok at dette var bryllupsnerver, og ingen kunne gjette på at han hadde en hjernesvulst.
Når Emma senere har studert bryllupsbilder kan hun se at den høyre siden av ansiktet hans henger litt ned, noe som kan være tydelige tegn på en hjernesvulst.
Emmas mot til å fortelle så ærlig om hennes eget tap vil utvilsomt bidra til å øke bevisstheten om hjernesvulster.


Del gjerne videre hennes sterke og rørende historie, med dine venner og familie på Facebook!
Del videre for åøke bevisstheten om hjernesvulst, alle burde ha dette i bakhodet!

LES OGSÅ: Faren vil ikke velge datterens sang til bryllupet! Hun får en overraskelse hun aldri hadde forventet!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler