Annonse

En dag hører kvinnen rare lyder fra eggene – På innsiden gjør hun den utrolige oppdagelsen!

Av

Charli Lello(29), var på jakt etter noe å gjøre for å få tiden til å gå mens hun var permittert på grunn av Corona.
Hun tilbrakte hele dagen hjemme fordi hun ble overflødig fra jobben som assistentleder i en butikk. Hun bestemte seg for å bruke fritiden sin til noe interessant som hun kunne gjøre mens hun bare gikk hjemme i huset.
Etter å ha sett en video av en kvinne som ruget vaktelegg på Facebook, bestemte hun seg for å prøve noe lignende med andeegg som hun kjøpte på Waitrose, et supermarked.

«Jeg var så spent på om de skulle klekkes, men jeg hadde fremdeles i bakhodet at dette er supermarked egg. De har reist og blitt kastet rundt så mye på vei til kartongen i butikken så sjansene var ganske små, sier Charli til BBC.

Men etter å ha ruget eggene i omtrent en måned, hørte hun «pipe» lyder, og de myke andungene begynte å dukke opp fra skallene sine.


Andungene fikk navnene, Peep, Beep og Meep.
«De er helt utrolig, men jeg vil ikke gjøre det igjen. Jeg gjorde dette bare fordi jeg er permittert akkurat nå og har tid til å ta meg av dem hele dagen. Under normale omstendigheter ville det ikke ha vært så bra for dem,» forteller Charli til BBC.

Andungene vokser og trives og de har over 1000 følgere på Instagram!
En talskvinne for Clarence Court Farms, som produserte eggene, sa til BBC at dette er en relativt sjelden opplevelse.
«Det er en bragd med bemerkelsesverdige dårlige odds for at en andunge skulle bli klekket ut, men vi erkjenner at det ikke er umulig», sa hun til BBC.

Del gjerne videre denne utrolige historien med dine venner, dette vil hun nok aldri glemme.


LES OGSÅ: Kjerringård: Bestemor knuste alltid eggeskall og la på innsiden av døren –  Årsaken er genial!

Relaterte artikler