Annonse

En brannmann redder en 9 måneder gammel jente fra en brann! 17 år senere får han sitt livs overraskelse!

Av

Brannmann redder 9 måneder gammel jente fra husbrann: 17-år sener mottar han utrolig invitasjon
For 17 år siden kom en nødmelding inn til brannstasjonen i byen Washington, USA. Mike Hughes var kaptein, og teamet hans rykket ut på husbrannen.
Inne i det brennende huset fant Mike en 9 måneder gammel baby i barnesengen. Han reddet henne ut i sikkerhet og overga henne til en kollega utenfor.

Bilde: Kilde

Nesten to tiår senere, fikk Mike en ekstremt hyggelig overraskelse da han mottok en beskjed fra en student. Det viste seg at studenten hadde et fantastisk forslag til ham.
Da Mikes team rykket ut på husbrannen, fryktet de det verste. Huset var i full fyr da de ankom. Underveis viste samtalen på radioen at det var grunn til å frykte at det var noen inne i huset. Det brant godt inne og Mike fortalte at han gikk inn sammen med sin partner. De stormet inn i flammene, og med sin erfaring visste de hvor de skulle lete. Mike ble overrasket da han oppdaget den 9 måneder gamle babyen i barnesengen. Den babyen var Dawnielle Davison.

Bilde: Kilde

Mike glemte aldri denne redningsaksjonen. Faktisk søkte han på internett mange år senere for å se hva som hadde hendt videre i livet med den lille barnet han reddet i brannen. På Facebook fant han Dawnielle, som gikk på videregående. Han sendte henne en melding om at han hadde reddet henne og Dawnielle svarte med et spørsmål: «Hva gjorde moren min?» Mike svarte: «Hun var på jobb, og faren din var der.»


Bilde: Kilde

Det var naturligvis helt riktig. Og Mike var ofte å se på hennes sports aktiviteter, og de møttes av og til på butikken. 
Nå var Mike blitt pensjonist, og forventet ikke å høre noe fra Dawnielle på videregående. Mike forteller: «Hun sendte meg en invitasjon til sin skoleavslutning, så jeg tenkte:» jeg går, «sa han. «Det betydde forferdelig mye for meg. Jeg var veldig glad. »

Bilde:


For Mike var dette en flott opplevelse og en luksus han ikke pleide å bli tilbudt i sitt yrke. Ingen ble skadet under brannen, og hans forhold til Dawnielle var et tydelig pluss.
Her kan du se nyhetsinnslaget om det rørende øyeblikket og historien.


Del gjerne videre den utrolige historien med dine venner!

LES OGSÅ: En småbarnsfamilie ble funnet drept på hytta – Politiet vil nå advare om den: usynlige morderen!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler