Annonse

En av verdens tyngste menn har gått ned 300 kg – Han er virkelig ikke til å kjenne igjen!

Av

Juan Pedro Franco Salas(35) var en av verdens tyngste personer, men har nå gått ned utrolige 291 kg.
Den å være i den tyngste menneskelige kategorien er ikke en tittel som blir utfordret så veldig ofte. For det er få mennesker som ønsker å offentliggjøre sin ekstreme overvekt.

Youtube

Når man hører om en historie er det ofte på grunn av at personen søker om hjelp for en veldig alvorlig medisinsk tilstand.
Overvektige møter en konstant kamp, ​​ikke bare med sin ekstreme størrelse og svingende midjelinjer, men også de livstruende helseproblemene som følger med dem.
Dette er tilfelle med den nyeste mannen som ble verifisert som verdens tyngste menneske, Juan Pedro Franco Salas fra den sentrale meksikanske byen Aguascalientes.

Det å komme i Guinness rekordbok var ikke noe utmerkelse han ønsket seg, og det var nok til han bestemte seg for å gjøre en helomvending i livet.


Det var i november 2016 at Juan skapte store overskrifter over hele verden da han ble innlagt på sykehus for livreddende behandling. Da var vekten hans 594, 8 kilo.

Han hadde lidd av sykelig overvekt siden barndommen, og tilstanden hans ble forverret av en skade han fikk 17 år.
«Kroppen min fulgte bare sin egen vei uten noen som helst kontroll. Jeg prøvde å slanke meg dag etter dag, men ingenting fungerte og jeg ble desperat» sier han.

For tre år siden forlot Juan soverommet sitt for første gang på syv år for å gjennomgå livreddende behandling på sykehus. Han fikk diagnosen type 2-diabetes, dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen, hypertensjon og væske i lungene.
I mai 2017 hadde Franco mistet 170 kg og kunne gjennomgå gastrisk bypass-kirurgi.
Etter sin gastriske bypass-operasjon tok han fatt på et nytt kostholds- og treningsregime som gjorde at han mistet en tredjedel av kroppsvekten sin da han dukket opp på sidene til Guinness World Records 2019. Hjulpet av et team på 30 helsepersonell fortsatte han å redusere vekten ytterligere – og nådde 304 kg november i fjor.


Se og hør Juan fortelle selv om livet som overvektig:

Det er helt utrolig at han har klart å få ned så mange kilo. Han har virkelig vist innsats og resultater. 
La oss ønske han lykke til videre på ferden mot bedre helse. 

LES OGSÅ: Amie er 108 år gammel – Nå deler hun sine tips til et lang liv med god helse!

Relaterte artikler