Annonse

En 80 år gammel dame tar plass på flyet – Plutselig kommer konsernsjefen og krever hennes flysete!

Av

Den 26.november var det en eldre dame i 80 årene som skulle reise med United Airlines, og tilfeldigvis skulle også administrerende direktør, Oscar Munos, i United Airlines reise med samme flyet.
Før Oscar Munos gikk ombord i flyet la han merke til en eldre dame som skulle ombord og han gikk for å prate med henne.

Bilde: Flickr/Oliver Holzbauer

Vanligvis blir Munoz og andre amerikanske ledere gitt førsteklasses seter på alle fly som de tar. Men det er opp til lederne om hva de vil gjøre med den reservasjonen – om de ønsker å bytte seter med noen som synes å trenge det mer enn de gjør.

Bilde: Flickr/Michael Rehfeldt

Munos tok seg god tid og pratet med kvinnen, og ikke nok med det, han insisterte på at den eldre kvinnen kunne få hans plass på første klasse.

Kvinnen ble forbauset og rørt når hun fikk dette enestående tilbudet om en plass på første klasse.
Med passasjer Rebecca Kuchar Krutz så utvekslingen og hun valgte å dokumentere den generøse gesten av Oscar Munos på Facebook.

Dette skriver Rebecca på Facebook:
«Jeg er en ganske lojal Delta Airlines kunde. Men i kveld var jeg på et fly med administrerende direktør i United. Jeg var litt overrasket over å se ham gå tilbake til økonomiseksjonen av flyet for å ta plass. Foran meg på flyet var det en eldre dame i 80 års alderen (kanskje begynnelsen av 90 årene). Hun syntes ikke å ha god helse og hadde litt vanskeligheter med talen sin. Før ombordstigningen hadde jeg sett Oscar Munez prøve å komme seg ut av mengden med mennesker for å kunne gå og snakke med henne»


 

Bilde: Facebook/Rebecca Kuchar Krutz

«Det, damer og herrer, er hvordan det skal gjøres! Behandle våre eldste med respekt og omsorg som de fortjener. Jeg kommer til å være en livslang United-kunde etter å ha sett denne handlingen av uselviskhet av en mann som sannsynligvis har sitt eget private fly, og likevel var ydmyk nok til å gi opp sitt sete til en eldre dame, han aldri hadde møtt før, fordi han trodde hun ville være mer komfortabel der», skrev Rebecca på Facebook.

Når de landet overhørte Rebecca en samtale den eldre damen hadde med mann ved siden av henne. Hun fortalte først at hun hadde blitt litt nervøs da Munoz kom mot henne, nå var hun bare takknemlig for den generøse gesten, og hun lovpriste den fantastiske konsernsjefen.

Rebeccas innlegg på Facebook har nå spredd seg som ild i tørt gress på nettet. Og konsernsjefen har nå blitt intervjuet av Houston Chronicle om hendelsen.
Han uttalte at han ble opplært til å ha respekt for de eldre, så det var naturlig for han å handle som han gjorde.

Så utrolig flott gjort av denne konsern sjefen! Del videre for å hylle hans gest for den eldre kvinnen!

LES OGSÅ: En umerket kasse ble stående på flyplassen i 7 dager! Når de åpnet den, ble de sjokkert over innholdet!

Relaterte artikler