Annonse

Else Kåss Furuseth og søsteren avslører – Endelig kjæreste!

Av

Cecilie Ramona Kåss Furuseth er kjent programleder fra NRK radio og TV, og hun er kjent for å være lillesøsteren til humordronningen og komikeren, Else Kåss Furuset(39).

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Giertsen & Ramona – en podkast om politikk, økonomi og høyrepopulismens fall – produsert av @dr.jones

Et innlegg delt av Cecilie Ramona Kåss Furuseth (@ramonakf)

Sammen med søsteren Else gjør hun podkast-suksess med, «The Kåss Furuseths». De har en egen P3-podkast hver søndag, hvor de inviterer lyttere og gjester inn i familien deres. De snakker åpenhjertig og ufiltrert om alt, om livet, og følelser overfor hverandre, med en akkurat passe dose av alvor og med masse humor som bare disse jentene kan!
I forrige uke var Cecilie gjest i podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden» da avslørte hun den store nyheten, hun har fått kjæreste!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

For en rå fyr!! Nydelig samtale med @victorsotberg om forvirring og skam rundt det å være bifil, finnes der du hører podcast⭐️

Et innlegg delt av Ida Fladen (@idafladen)

Og i den nye P3 dokumentaren «Else er sjalu»  får vi følge det nye trekantdramaet til søstrene.
Når det kommer inn en ny type blir det mindre tid for Else med søsteren, og hun viser store symptomer på sjalusi.
«Else føler at hun får mindre oppmerksomhet. Jeg vil ikke kalle det noe stort drama, men hun krever sitt hun der, vet du», sier Cecilie med et smil til P3.

Cecilie møtte kjæresten i sommer og hun er fortsatt forelsket.
«Vi hadde vært på to dater da det kom en sak på nrk.no om at jeg er bipolar. Da satt jeg bare og ventet og lurte på om han kom til å sende melding. Men så gikk det bra», sier hun i podkasten.
Vi ønsker søstrene lykke til med kjærligheten og livet!

Takk for å dere deler så mye fra deres eget liv, dere er en stor inspirasjon for mange.

LES OGSÅ: Dette er kanskje verdens søteste band – Hunden og 1 åringen overrasker alle!Forsidebilde: Instagram skjermdump / ramonakf

 

Relaterte artikler