4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisElisabeth «Bettan» Andreassen deler den triste helsebeskjeden: «Trist...»

Elisabeth «Bettan» Andreassen deler den triste helsebeskjeden: «Trist…»

- Annonse -

Elisabeth Andreassen, også kjent under artistnavnet «Bettan», er en norsk sanger og låtskriver som har vært en del av den norske musikkbransjen i over 40 år. Hun har vunnet Eurovision Song Contest to ganger, først som medlem av gruppa Bobbysocks i 1985 med låten «La det swinge», og deretter som solist i 1996 med låten «I evighet».

Andreassen har også hatt en rekke andre suksesser, inkludert flere Spellemannpriser og en rekke hitlåter. Hun har utgitt over 20 studioalbum, og har et stort og lojalt publikum som har fulgt henne gjennom årene.

- Annonse -

Elisabeth Andreassen er en kjærkommen gjest på norske scener, og hennes konserter er alltid populære og godt besøkte. Hun fortsetter å gi ut musikk og turnere rundt om i landet, og hennes lidenskap for musikk skinner tydelig gjennom i alt hun gjør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Elisabeth Andreassen (@bettan_official)

Hun deler ofte ting ifra sitt eget liv på Instagram, nå har hun delt en følelsesladet beskjed om at hun har sykemeldt. Dette er hva hun har skrevet med sine egne ord:

- Annonse -

– Sjukmeldt fra både CHESS og NYTTÅRSKONSERT i helgen. Trist, men desto bedre med fine kollegaer som tar over. Fine @kirstilucena spiller Dommeren i Chess og fine @gurischanke tar sporty over konserten på Modum. Takk til dere. Glad i dere! Jeg kommer sterkere tilbake neste helg!!! ⭐️⭐️❤️❤️

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Elisabeth Andreassen (@bettan_official)


Vi ønsker henne riktig god bedring, og håper hun snart er tilbake på scenen der hun hører hjemme. Skriv gjerne en hyggelig beskjed til henne i kommentarfeltet på vår Facebook side.

LES OGSÅ: Ulrikke Brandstorp deler gladmelding – som alle burde få med seg: «ENDELIG kan vi fortelle dere at..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -