12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisEli Rygg deler ærlige ord etter kreftbeskjeden: «Jeg kjenner at kroppen...»

Eli Rygg deler ærlige ord etter kreftbeskjeden: «Jeg kjenner at kroppen…»

- Annonse -

Eli Rygg, 67, er best kjent for mange som den karismatiske programlederen fra barne-TV-programmet «Portveien 2». Men bak kamera har Eli kjempet en kamp som er alt annet enn barnslig.

I et nylig intervju med VG, avslørte Eli om den knusende telefonsamtalen hun fikk i fjor. «Meget alvorlig», var beskjeden legen ga henne. Han forklarte at det var kreft i blæren, og mens den ikke hadde spredt seg til andre organer, var den hurtigvoksende og hadde allerede brutt gjennom blæreveggen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eli Rygg (@eli.rygg)

- Annonse -

Eli deler detaljert om sine erfaringer i et hjerteskjærende intervju. «Jeg kjenner at kroppen har vært gjennom skikkelig juling», fortalte hun til Hjemmet. Behandlingene var mange og tøffe: cellebehandling, operasjoner, og til slutt fjerning av en stor del av tarmen.

Til tross for fysiske påkjenninger, er det ikke bare kroppens styrke som har overrasket Eli. «Jeg er sterkere enn jeg trodde», reflekterte hun, men innrømmet samtidig at trettheten nå er mer fremtredende enn under selve behandlingen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eli Rygg (@eli.rygg)

- Annonse -

Med hjertet som nå fungerer under 30 prosent, etter å ha overlevd et hjerteinfarkt, og etter omfattende kreftbehandling, er Eli’s reise en påminnelse om livets skjørhet. Likevel er hun optimistisk og forteller at den normale hverdagen gradvis vender tilbake. «Jeg leverer fine prøver. Jeg er kreftfri», sa hun stolt.

Og selv om Eli har kjent på dødens nærhet, har hun ingen planer om å gi opp nå. «Men det er ikke sånn at jeg går og lengter etter å dø», forklarte hun. Eli Rygg er nå klar for å leve sitt liv til fulle, og fortsette med å berike livene til de unge – slik hun alltid har gjort.


Vi heier på deg, Eli. La oss sammen ønske henne masse god bedring. 

LES OGSÅ: Gutten skriker hver gang han ser på en gammelt familiebilde – helt til moren ser litt nærmere på det!

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -