Annonse

Elefanten ser en gutt bli slått i bakken! Se hva elefanten gjør for å hjelpe gutten!

Av

Elefanter er et fascinerende dyr, og de ses på som intelligente og de har følelser. De utvikler også sterke bånd til sin egen flokk og de som finnes i nærheten.
Elefanter er fulle av følelser, de kan både gråte, le og leke.

Elefanter har avanserte ritualer. Når elefanter gjenforenes etter lang tid fra hverandre, blafrer de med ørene, og hilser hverandre med lyder.

Bilde: Kilde

Når en elefant i flokken dør, bruker elefantene flere dager på å sørge over den avdøde. Det skjer blant annet ved at elefantene samler seg i stillhet rundt den døde.
Elefantens hjerne er bare 3 til 4 ganger større enn en menneskehjernen, men elefantens hjerte kan veie helt opp mot 21 kilo. Et menneske hjerte veier til sammenlikning kun 350 gram.
Selv om elefantens hjerne ikke er like stor i forhold til kroppen som hos mennesket, er elefanten en av de klokeste dyreartene i verden – elefantens hjerne er like kompleks som menneskehjernen.
En elefant i Chiang Mai i Thailand får se sin dyrepleier og venn ha en leke slåsskamp, men for elefanten ser dette ut som en truende situasjon og kommer raskt til for å hjelpe sin venn.
Se videoen og se det fantastiske øyeblikket når elefanten vil hjelpe en venn:


Del gjerne videre med dine venner, om du syns elefanter er fantastiske dyr!


LES OGSÅ: Disse sjokkerende bildene – viser sannheten bak elefant ridning! Del videre og vis din avsky mot dyremishandling!

Relaterte artikler