Annonse

Ekteparet blir helt satt ut da de ser på ultralyden – Dette skjer faktisk kun 1 av 15 millioner ganger!

Av

Når man endelig finner den personen man vil dele resten av livet med er livet veldig bra.
Da er det naturlig at mange gifter seg og tar det neste steget i forholdet. Og veldig mange kommer til et sted i livet av lykke, der de føler at det å få et barn er det neste steget.

Og dette unge paret er som mange andre, de giftet seg og noen uker senere fikk de den gode nyheten om at de skulle bli foreldre. Det ble veldig glade for den gode nyheten, men deres fødsel ble ikke som alle andre.
Det de fikk oppleve skjer så sjelden som 1 av 15 millioner ganger.

Bilde: Facebook bilde

De hadde vært sammen i 2 år før de tok steget og giftet seg. Tim Webb og Bethani kommer ifra et sted som heter Hythe som ligger i Alberta.  De sa ja til hverandre i 2015, og ble da et lykkelig gift ektepar.  Det gikk bare 3 måneder før hun ble gravid, og i desember skulle de ta sin første ultralyd for å se om alt stod bra til med det lille barnet. Det var da de fikk sin store overraskelse.


De skulle ikke ha bare 1 barn, men de ventet 4 barn. Sykepleieren på sykehuset kunne fortelle dem at de skulle ha 4 eneggede jenter. Dette skjer så sjelden som 1 av 15 millioner ganger i verden. Det er en veldig liten sannsynlighet for at dette skjer, så foreldrene ble veldig satt ut da de fikk vite dette. Det betydde for dem at de måtte planlegge livet helt annerledes enn de i utgangspunktet hadde tenkt til. Nå måtte de virkelig kjøpe inn masse nytt, og så klart 4 stk av alt mulig for at jentene skulle få en fin start på livet.

Bethani sa: 
Jeg kunne ikke tro det, jeg var i så sjokk. Ærlig talt trodde jeg at sykepleieren tullet. Jeg kunne ikke tro det, skriver CBS News.

Alle 4 jentene kom til verden i juni 2016, da måtte Bethany ta keisersnitt. Jentene var friske og raske og fikk navnene: Abigail, McKayla, Grace og Emily. I starten var det virkelig ikke lett for foreldrene å se forskjell på jentene sine, så de måtte gjøre mye kreativt for å se forskjell på dem. De brukte forskjellige farge med neglelakk på tåneglene til prinsessene, dette var den enkleste måte og vite hvem som var hvem.


 

Bilde: Facebook kilde

Når man føder 4 barn samtidig så koster det ganske mye penger, ganske mer enn hva de hadde sett for seg.
Så de fikk masse hjelp fra mennesker i lokalmiljøet for å klare å komme seg igjennom den første tiden. Det var mange frivillige som også hjalp til, så det skulle bli enklere for den lille familien som plutselig ble stor.

Det ble også gjort en innsamling der folk kunne gi et lite bidrag, innsamlingen gikk så bra at det gjorde at de til slutt kunne kjøpe seg en større bil, der de hadde plass til alle sammen. Nå var de tross alt 6 stykker som skulle sitte i samme bil, og da er det enklere med en stor bil med god plass.

Her kan du se dem sammen med sine 4 flotte, vakre prinsesser.

Bilde: Facebook kilde

Paret er evige takknemlig for den gaven de har fått. Og moren har sagt med egne ord:
Jeg kan ikke forestille meg et liv uten dem nå. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

For en fantastiske gave å føde 4 flotte jenter på en gang, livet er virkelig en gave.
La dine venner også få lese denne fantastiske historien om firlingene som kom til verden.

LES OGSÅ: Surrugatmor skulle føde tvillinger for et gift par- Men DNA-testen avslørte noe ubegripelig!

Relaterte artikler