Annonse

Hennes eks nye kjæreste dukker opp på første skole dag! Da gjør moren noe som rører en hel verden!

Av

Det kan være vanskelig når forhold avsluttes, spesielt når det er barn involvert. Det kan være uenigheter, krangel og sjalusi som kan gå ut over barna. Det kommer nye partnere inn livet til foreldrene og det kan være vanskelig å ikke bruke barna som forhandlingsbrikker, og at barna blir satt i midten av et voksent drama.

Hayley Booth og Caleb Quattrone skilte seg, de hadde da datteren Rachel Elisabeth, og etter hvert fant de seg ny partnere. Så fra Rachel Elizabeth var 15 måneder hadde hun også en stemor og en stepappa som spilte en viktig rolle inn i livet hennes.

Bilde: Facebook

Hayley, sier de ikke vil gjøre livet til datteren vanskeligere med at hun må velge hvilket sett at foreldre hun skal få lov til å elske.

Hun sier også: «Datteren min kaller sin bonusmamma for ‘Mamma’, og vet du hva? Det er greit, fordi det er det hun er for henne, hun er hennes mamma. Hun er der for alltid, hun tar vare på henne, hun leker med henne, hun lærer henne livsleksjonene og hvordan hun skal oppføre seg, hun gir henne klemmer og kysser henne god natt, hun gjør alt en mamma ville gjøre. Men mest av alt hun elsker henne som hun er hennes eget barn! Det er en veldig spesiell kvinne som vil ta et barn som de ikke har født, under vingene sine og blir deres mor»

Ofte spør folk om henne om hvordan hun klarer dette samarbeide med stemor sog stepappa. Hun sier: «Vi bare elsker vår datter alle sammen»! Så enkelt kan det være. Det går an å samarbeide og være gode medforeldre!


Bonusmammaen til Rachel Elisabeth er utrolig viktig for henne, selv når hun ikke tilbringer tid hos sin far. Hun elsker henne, og dette er gjensidig. Hayley sier: «Hun er blitt en av mine beste venner, og jeg stoler på henne for mange ting. Hun er en av de sterkeste menneskene jeg kjenner, og jeg er takknemlig for henne hver dag.»

Det handler om å sette små ting til side, og være gode forbilder barna slik at de kan bli de fantastiske menneskene de er ment til å være.

Dette er det vi kan kalle kjærlighet – og det er det familie handler om!


Del gjerne videre dette flotte budskapet!

 

Relaterte artikler