Annonse

Ekornet banker på familiens vindu hver dag i åtte år, plutselig finner familien ut hva hun prøver å vise dem

Av

Brantley Harrison og familien fra South Carolina, USA rehabiliterer skadede dyr. I 2009 reddet de et skadet ekorn som fikk navnet Bella. Hun hadde blitt angrepet av en ugle og hadde aldri overlevd på egenhånd i naturen. Etter ett år var ekornet i bedre form, og ble sluppet ut i naturen igjen. Familien ble ordentlig overrasket over hva Bella gjorde etter at de slapp henne fri!

Bilde: instagram/cidandbella

Bella satt tydeligvis stor pris på hjelpen det fikk av familien Harrison. Hver dag i 8 år har hun nemlig besøkt familiens hus! De fortsatte å legge ut nøtter og frukt til Bella, og hun fortsatte å komme innom hver dag.

Bilde: instagram/cidandbella

Brantley forteller at Bella setter seg ved inngangsdøren når hun kommer på besøk. Der sitter hun og venter til noen gir henne noe å knaske på. Noen ganger hopper hun til og med foran vinduet i håp om at familien skal se at hun er der!


Bilde: instagram/cidandbella

Bella hadde enda en overraskelse til familien som reddet livet hennes for så mange år siden. En dag så familien at hun var gravid! De bestemte seg for å ta vare på henne gjennom graviditeten, for å så slippe henne ut i det fri igjen.

Del videre denne søte historien om ekornet! 

SE OGSÅ: Han redder en rådyrunge! Det rådyrungen da gjør – Rører oss!


Forsidebilde: instagram/cidandbella

Relaterte artikler