Annonse

Eieren setter på skjult kamera for å se hva som skjer hjemme – Kamera avslører sannheten!

Av

Det å ha en hund er et stort ansvar, og det å forlate de alene hele dagen er kanskje ikke noe man ønsker, men de fleste må på jobb og man får ikke ha med seg hunden på jobb.
Dessverre betyr det å forlate de søte pelsballene hjemme alene for det meste av dagen. Skyldfølelsen er ekte, og det er nok få sjefer som aksepterer at man sier: «Men hunden min er trist!» som en unnskyldning for å ta fri.

Noen hunder håndterer den ensomme arbeidsuken bedre enn andre, men det gjør det ikke enklere å forlate dem. Det som gjør det enklere er å vite at du gjør alt du kan for å gjøre alt for at hunden skal ha et godt liv.
En eier som ofte måtte forlate hunden, satt opp et kamera for å se hva hunden egentlig gjør når han går ut.
Og det som skjer er rørende, for etter eieren har gått forsvinner hunden ut i gangen og kommer tilbake med en av eiendelene til eieren, en joggesko!

Reddit

Hunden legger seg godt til rett i sofaen med skoen tett inntil seg mens han snuser og koser med den, alt for å kjenne nærheten til sin eier!
Se video her:

This surveillance camera catch the moment a dog took his owner shoe and sleep beside this showing how much he miss his owner meanwhile he was at work. from r/aww

Ja hunder er virkelig herlige dyr, og de trenger ofte mer kjærlighet enn vi tror. 
Del gjerne videre dette rørende øyeblikket med dine venner, dette er en liten påminnelse om at ikke alle hunder takler like bra å være hjemme alene. 


LES OGSÅ. Da hunden på dyrehjemmet steller seg på vekten –  Skjønner de hva som har skjedd!


Relaterte artikler