4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemDyrEieren forlater hunden i veikanten med en håndskreven lapp med hjerteskjærende ord!

Eieren forlater hunden i veikanten med en håndskreven lapp med hjerteskjærende ord!

- Annonse -

Historien om hunden som ble funnet forlatt på gaten med en sekk full av leker og en hjerteskjærende lapp fra eieren, har gått viralt og rørt mange mennesker rundt i verden.
En veldedighetsorganisasjon for dyrevelferd har avslørt hvordan de fant hunden bundet til en brannhydrant, ifølge Mirror.
«Wisconsin Humane Society» fant hunden og kalte henne «Baby Girl». En lapp som var bundet fra til henne fra eieren avslørte den hjerteskjærende grunnen til at de kunne ha henne.

Det fremkommer på lappen fra eieren at de har store økonomiske problemer og hunden har kompliserte helseproblemer som vil koste mye.
«Først og fremst er vi så lei oss for at du måtte skille deg av med bestevennen din. Det er tydelig hvor høyt du elsket henne, og vi kan se at du gjorde ditt beste mens du sliter med dine egne medisinske komplikasjoner og livets utfordringer. Vi ser kjærligheten din i vesken du pakket forsiktig med alle favoritt tingene hennes.

You may have seen this recent photo of a dog tied to a fire hydrant in Green Bay, and we understand it evokes a strong…

Publisert av Wisconsin Humane Society Torsdag 5. mai 2022

- Annonse -

Vi ser kjærligheten din i måten du sikret båndet hennes slik at hun ikke skulle bli påkjørt av en bil. Vi ser kjærligheten din i måten du plasserte henne midt i et nabolag hvor hun raskt ville bli funnet. Vi ser kjærligheten din i hvor glad og sunn babyjente ser ut. Og vi ser kjærligheten din i lappen du la igjen, ber om at noen hjelper henne når du ikke lenger kunne», skriver Wisconsin Humane Society.

UPDATE 5/12/22: Baby Girl was made available for adoption today and had a few folks eagerly waiting to meet her right…

Publisert av Wisconsin Humane Society Tirsdag 10. mai 2022


Bare dager etter å ha blitt tatt inn av dyreorganisasjonen, sikret «Baby Girl» seg et nytt hjem – og hennes forrige eier kunne ikke vært mer fornøyd.

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Han stopper langs veien for å redde en kattunge – sekunder senere blir han «angrepet»!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -