Annonse

Dukke eller baby. Den hvite hårmanken sjokkerte alle!

Av

 

Den lille jenta har fått navnet Devina som blant annet betyr elsket og himmelsk da hennes utseende kan minne om en liten engel.

Moren til den lille jenten sier hun aldri har sett hår så hvitt som det hennes datter var født med, jeg har sett blonde barn, men aldri noen med så hvitt hår. Både mor og helsepersonalet på sykehuset var forbløffet over det de så når den lille jenta kom til verden.

Legen som tok imot Devina sier at hennes sølv hvite hår minner om Daenerys i Game of Thrones og at det skyldes til dels albinisme som rammer 5 av 100.000 nyfødte i USA og Europa.


Kilde: Jessica Smith

Moren til Devina sier at da legen fortalte henne at det så ut som datteren hadde mye hår under fødselen ble hun sjokkert, men da hun først så den lille engelen med det sølv hvite håret synes hun det var svært sjokkerende og litt rart.

Selv om den lille jenten er født med delvis albinisme, er hun ellers helt perfekt og det forventes at hun vil vokse opp til å bli ett sunt barn.


Bilde: AnNe Miller


De som har sett lille Devina sier hun minner om en liten vakker dukke da hun er så liten og med det vakre hvite håret.

Devinas mor har lagt ut en rekke bilder i sosiale medier av sin lille datter og hun har rukket å bli en liten stjerne alle rede. Bildene som er lagt ut har blitt sett tusenvis av ganger og moren kan ikke tro all den oppmerksomheten de har generert og har ved flere anledninger fått spørsmål om hun har redigert bildene.


Bilde: Jessica Smith

Hun har nå rukket å bli 3 måneder gammel og hennes hårmanke er fremdeles like hvit, hun har til og med rukket å få seg ett noen kallenavn sier moren, «Miss Devi» og «Måne babyen»

En kvinne på facebook skriver at hun bare elsker å se på bilene av lille Devina, hun er bare en så vakker baby, faktisk en av de vakreste jeg noen gang har sett!

Relaterte artikler