Annonse

Dronning Sonja måtte avlyse arrangementer på grunn av sykdom! Nå har det kommet ny oppdatering fra Slottet!

Av

I forrige uke skulle Dronning Sonja(82) åpne en lukket utstilling med egne verk i Kristiansand, men måtte melde avbud på grunn av sykdom.
«Dronningen har pådratt seg en infeksjon i de øvre luftveiene, sier kommunikasjonssjef ved Slottet», sier Sven Gjeruldsen, til Nettavisen.
Dronningen kunne heller ikke delta på utstillingen «Drømmen om Norge» forrige torsdag. Prinsesse Astrid, fru Ferner åpnet utstillingen i KunstStallen.

Bilde: Sølve Sundsbø / Det kongelige hoff

Men nå ser det ut for at Dronningen er på bedringens vei for nå melder Kongehuset at hun skulle være tilstede under en audiens i dag.
17.10. «H.M. Kongen mottar utenriksråden i audiens. H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (10.00)»
Det er godt å høre at Dronningen nå er tilbake igjen, og i den videre offisielle kalenderen til kongehuset er hun oppført på programmet den 20. oktober hvor Dronningen skal gjeste TV-aksjonens sending fra Oslo Rådhus på søndag!

Bilde: Cathrine Wessel, Det Kongelige Hof.

Årets innsamling går til Care, som er en hjelpeorganisasjon som kjemper for fattige kvinners rettigheter.
Det skal gi 400 000 kvinner mulighet til å skape sin egen arbeidsplass, bestemme over sin egen kropp og få sin stemme hørt.
Støtt derfor opp om årets TV-aksjon, gi så det monner. Vi kan på denne måten redde liv, bekjempe fattigdom og oppnå sosial rettferdighet!


Vi ønsker Dronning alt godt og riktig god bedring!
La oss sammen sende henne mange hjerter for å ønske hene riktig god bedring og beste lykkeønskinger for søndagens innsamlingsaksjon.

LES OGSÅ: Postmannen ser en 2 åring alene utenfor huset – Løper inn og blir sjokkert da han ser moren!

Forsidebilder: Sølve Sundsbø / Det kongelige hoff


Relaterte artikler