Annonse

Drikk et glass av denne før du legger deg på kvelden og våkn opp med mindre vekt hver dag!

Av

Kanel kan gi mange helsemessige fordeler, for eksempel: det vil forbedre din hudfarge, senke kolesterolnivået ditt, øke blodstrømmen, perfekt for hjertet, magen, tarmen og det beste med kanel er at det vil hjelpe deg med å gå ned i vekt mye raskere (selv når du sover).

Honning er en av de sunneste matvarer i verden. Denne super sunne ingrediensen er full av sunne næringsstoffer, som kan gi mange helsemessige fordeler. Men visste du at hvis du blander honning med kanel, kan dette hjelpe deg med å gå ned i vekt over natten. 

Ja, det er veldig så enkelt – bare drikk denne miksen før du går å legger deg og våkn opp hver morgen med mindre vekt. Høres ikke det bra ut?


Du kan bruke kanel som et supplement til alle rettene etter 1/4 teskje til hvert måltid, erstatt sukker med kanel helt eller delvis eller lage en spesiell blanding for vekttap og drikker det regelmessig. Hver natt før du går du legger deg bør du drikke en blanding av honning og kanel. Og hvis du drikker dette regelmessig, vil du bli overrasket over resultatene.

 

Merk: Denne blandingen er veldig enkel å lage, og du har sannsynligvis allerede alle ingrediensene hjemme.

 

Slik lager du drikken:


  1. Kok opp 2 dl vann og tilsett deretter 1/2 ts kanel og la den stå i 30 minutter, til det er avkjølt.
  2. Når vannet er kaldt nok, tilsetter du 1 ts honning og sett det i kjøleskapet.
  3. Drikk en kopp 30 minutter før du å legger deg hver kveld. Pass på at du ikke legger til noe annet i denne drinken. Du trenger ikke å drikke dette i løpet av dagen. Det virker bare hvis du tar det ved sengetid.

 

Se filmen under og bli inspirert!

Relaterte artikler