-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemDyrDrektig tispe har en gigantiske mage – eieren får sjokk når fødselen...

Drektig tispe har en gigantiske mage – eieren får sjokk når fødselen starter!

- Annonse -

Å være vitne til fødselen av en ny skapning er en utrolig opplevelse som kan fylle deg med undring og glede.

For en familie i USA, ble dette virkeligheten da deres kjære Staffordshire bull terrier-blanding, Diva, fødte en overraskende stort valpekull. Forventningene til en normal hunde-fødsel ble snudd på hodet når Diva fødte hele 13 valper, som hennes eiere aldri vil glemme.
Diva var bare 3 år gammel, men hadde utviklet et nært forhold til Joey, en 13 år gammel blandet gjeterhund. Familien var forventningsfulle og spente på å se hva denne krysningen ville føre til, men de var ikke forberedt på størrelsen av valpekullet. Da leveringsdagen endelig kom, var det tydelig at det ville være en fødsel utenom det vanlige.

- Annonse -

Etter at de første tre valpene var født, var det tydelig at Diva var langt fra ferdig. Mens hun fortsatte å føde, var eierne hennes der for å hjelpe og gi støtte. Etter en utrolig lang og utmattende fødsel var Diva endelig ferdig, og eierne kunne ikke tro det de så, 13 nye små valper hadde blitt født inn i verden, og hvert av dem var et mirakel på egenhånd.

Bilde: Youtube skjermdump

Selv om Diva var utslitt, var hun fortsatt full av kjærlighet og omsorg for hennes nyfødte valper. Hun pleiet hver av dem og tilbrakte time etter time med å mate, vaske og kose med dem. Eierne hjalp også til ved å gi vann til de nyfødte gjennom en medisindråpe, og sørget for at de små valpene var trygge og beskyttet.

For eierne av Diva var denne opplevelsen en påminnelse om hvor utrolig fødselsprosessen kan være, og hvor mye omsorg og tålmodighet som kreves for å ta vare på nyfødte valper. Det var også en påminnelse om at mirakler kan skje når vi minst venter det, og at livet er fullt av overraskelser og gleder.


- Annonse -

Se video av fødselen her:

LES OGSÅ: Ulrikke Brandstorp røper gledelig nyhet: «dette et spennende..»

Del gjerne videre denne utrolig historien med dine dyrevenner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -