15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterKjendisDorthe Skappels ærlig ord etter den triste beskjeden: «tårer og sorg...»

Dorthe Skappels ærlig ord etter den triste beskjeden: «tårer og sorg…»

- Annonse -

Dorthe Skappel har i årrekke ledet programmet God kveld Norge på TV2.
Nå er eventyret over etter 25 år på skjermen. Det så klart en merkelig tid for Dorthe, at programmet som har vært en stor del av hennes liv, nå skal over på nett.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av God kveld Norge (@godkveldnorgetv2)

- Annonse -

Dorthe har nå skrevet noen egne ord om det som har skjedd på Instagram. Dette er virkelig noen fine og rørende ord:

– Så var det slutt🥲Et kvart århundre med GodKveldNorge er ved veis ende. Jeg har ventet på det lenge. Stålsatt meg for tårer og sorg, og det er vemodig🥺Men samtidig har jeg fått den fineste sortien jeg kunne tenke meg. Det hadde vært så mye verre om noen skulle tatt over min rolle. Slik det er nå har bare GKN blitt noe annet, på en annen plattform, og det kjennes bra🤗Jeg har fått leve i det samme programmet og gjort det jeg elsker i 25 år og det takker jeg Tv2 for. Jeg har fått leke med store stjerner i utlandet og store kjendiser i hjemlandet. Jeg har fått reise og jobbe med de beste menneskene i bransjen. Jeg har elsket hvert sekund💋❤️Så selvom det er litt vått i øyekroken så er det langt fra så trist som jeg trodde.( tårene på bildet skyldes løk😂)Til alle som har delt sine historier med meg i alle disse årene, jeg er ydmykt takknemlig.💋Nå går jeg sommeren i møte med nakenbading i paradis❤️

Hun har også lagt ut en serie med bilder på innlegget. Du kan sveipe til venstre for å se resten av bildene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dorthe Skappel (@dortheskappel)

- Annonse -

Det er flere kjendiser som har lagt igjen en kommentar til Dorthe.
Jan Thomas skriver: ❤️❤️. Legende❤️❤️❤️

Marna Haugen skriver: Takk for 25 fantastiske år!

Sophie Elise skriver: ❤️❤️❤️ et ikon.


Hun blir virkelig hyllet i kommentarfeltet, og reaksjonene strømmer på. 
Takk for alle fantastiske år Dorthe. La oss ønske henne lykke til videre med fremtidige prosjekter, og la oss håpe det ikke er siste gang vi ser henne på tv skjermen. Skriv gjerne noen hyggelig ord til Dorthe i kommentarfeltet på Facebook siden vår.

LES OGSÅ: Hedda Kise deler ny beskjed om helsen sin: «Ingen…»

Trykk på dele-knappen før du går videre til neste sak. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -