19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemDyrDøende kvinne tar farvel med sin elskede papegøye - bare vent til...

Døende kvinne tar farvel med sin elskede papegøye – bare vent til du ser fuglens reaksjon

- Annonse -

En papegøye ved navn Sinbad ble nylig kjent for sin utrolige evne til å forstå menneskelig lidelse. Da hans eier, en eldre kvinne, ble syk og lå for døden, viste Sinbad sin sorg på en måte som overrasket og berørte mange.

Familien hadde tatt med seg Sinbad til sykehuset slik at han kunne besøke sin elskede eier. Det var da det ble klart hvor mye papegøyen forsto situasjonen. Sinbad nektet å forlate eierens side og ville ikke la noen andre nærme seg henne.
Som det fremgår av opptakene, hviler Sinbad på armen til eieren sin, som ser ut til å ikke ha mye tid mens hun ligger i sykehussengen.

- Annonse -

Damen bak kameraet, som antas å være kvinnens datter, forteller lavt til moren sin at Sinbad er der med henne. Sakte går papegøyen nærmere eierens bryst.

Bilde: Youtube skjermdump

Ifølge eksperter tar papegøyer det vanligvis hardt når de mister et medlem av flokken sin.
Noen papegøyer kan begynne å gråte eller skrike når de savner eieren sin. De kan også vise tegn på depresjon eller apati, som å slutte å spise eller å være mindre aktiv enn vanlig. I noen tilfeller kan papegøyer også utvikle atferdsproblemer som plukking av fjær eller selvskading.

Det er noen tilfeller der kjæledyr blir foreskrevet antidepressiva av veterinærer etter at de opplever noe traumatisk. I likhet med mennesker må disse dyrene også komme seg.

- Annonse -

Se video her:

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Olaf Tufte deler følelsesladet beskjed om kjærligheten: «Det endte med at..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -