Annonse

Disse 3 jentene poserer for kamera, men de kjemper mot kreften! Deres siste oppdatering rører oss til tårer!

Av

For 4 år siden valgte fotografene Lora Scantling og Christy Goodger å ta bilder av tre kreftsyke jenter. Resultatet gikk viralt og berørte mennesker over hele verden.
Lora hadde en drøm om å ta bildene akkurat da hun var på et vanskelig sted i sitt eget liv. Hennes svigerfar kjempet mot lungekreft, og en av vennene hennes hadde mistet sønnen i en annen kreftform.
Fotografene publiserte et innlegg på Facebook, der de skrev at de var på utkikk etter tre jenter med kreft for å ta et bilde av dem. Rylie, Rheann og Ainsley ble valgt som modeller. Jentene på tre, fire og seks år kjente hverandre ikke før fotoprosjektet, men de ble snart gode venner.

Bilde: Facebook/FightLikeAPrincess

Rheann, i midten hadde en sjelden hjernesvulst, Ainsley, til høyre kjempet mot leukemi, og Rylie, til venstre hadde nyrekreft.
Dette bildet ble tatt som en del av Lor Scantlings bildeprosjekt kalt «Little Fighters», som har blitt vist over hele verden.
Fotografen knyttet bånd til de tre jentene, og de fortsatte å ta bilder sammen hvert år.
De ønsket med dette prosjektet å øke folks bevissthet om kreft sykdommer som påvirker barn.
De tre små jentene er virkelig en stor kilde til inspirasjon for millioner av familier rundt om i verden.

Bilde: Facebook/TeamRylie

Rylie, Rheann og Ainsley har nå blitt bedre og er helt kreftfrie i dag.
I år satt 3 unge jenter foran kameraet, denne gangen sammen med en gutt som heter Connor Loyd.
Han er 3 år gammel og har leukemi, men i det minste er han omgitt av kjærlighet og støtte fra sin familie og disse tre søte jentene.


Bilde: Kilde

Som man kan se på bildet er Rheann fortsatt skallet og litt hengende øyne, håret kommer aldri til å vokse ut igjen, øynene er et tegn på den tøffe reisen hun har gjort.
Fotografen sier hun planlegger å fortsette å følge og fotografere Rheann, Riley og Ainsley gjennom hele livet.
Stefaren til Lora overlevde ikke kampen mot lungekreften, han var den egentlige grunnen for at hun startet med dette prosjektet.

Bilde: Facebook/Scantling-Photography

«Vi blir sterkere sammen og jeg håper at andre familier, som er midt i kampen mot kreften, kan la seg inspirere av se på bildene», sier Lora.

«Jeg gråt når de første bildene spredde seg over hele verden, ettersom så mange fotografer drømmer om at deres verk skal vises verden rundt.
Jeg var heldig å få være en av de få som lykkes, og det med et så sterkt bilde» sier fotografen Lora.
Kan disse fantastiske barna vise mot, svakhet, stolthet og styrke, da kan vi andre også gjøre det når det oppstår vanskelige tider.


LES OGSÅ: Dette er symptomer på livmorhalskreft – Du bør absolutt ikke ignorere disse!

Det er virkelig ubeskrivelig vondt når barn får kreft! Det finnes ikke ord på hvor trist det er.
Del videre denne artikkelen med alle disse flotte bildene til verden, og at det gjelder å vise mot og styrke når man møter motgang.

Støtt gjerne barnekreftforening med ditt bidrag her: barnekreftforeningen.no

Kilde: people

Relaterte artikler