12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDidrik Solli-Tangens sterk reaksjon etter «Kompani Lauritzen» - finalen: «Jeg husker jeg»

Didrik Solli-Tangens sterk reaksjon etter «Kompani Lauritzen» – finalen: «Jeg husker jeg»

- Annonse -

Artist og programleder Didrik Solli-Tangen(35) var nylig i spennende finale i «Kompani Lauritzen», men måtte se seg slått av svømmer Grunde Myhrer som gikk seirende ut som vinneren etter de siste utfordringen, som innebar fallskjermhopping, en lang marsj gjennom ulendt terreng, svømming og unngåelse av å bli oppdaget av fiendens vakter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Didrik Solli-Tangen (@didriksollitangen)

- Annonse -

Til tross for vanskelige hindringer, drev Grundes overlegne ferdigheter og besluttsomhet ham til mål foran konkurrentene Tete Lidbom, Agnete Husebye og Didrik Solli-Tangen.
Didrik uttrykte skuffelse, men anerkjente Grundes styrke, spesielt i svømming, og krediterte ham for å ha en klar ledelse fra start.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

«Vi fikk beskjed om at avslutningen besto av en svømmeetappe, og da ble vi litt: «Kom igjen a, hallo!». Grunde er jo omtrent en profesjonell svømmer. Jeg husker jeg ble litt paff av det. Så møtte vi sannelig på han på den siste posten der. Da fikk jeg et lite håp om at det kunne gå», forteller Didrik Solli-Tangen ifølge Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Didrik Solli-Tangen (@didriksollitangen)

- Annonse -


Alle mente Grunde hadde en fordel i vannet, men han forklarte at svømming med feltstøvler og klær var en utfordrende opplevelse.
«Da bare svømmingen gjensto var jeg ganske sikker. Men når jeg møtte de andre på et tidspunkt der, så var jeg ikke det. Men jeg fikk en tro på at det kunne gå. Før det visste jeg jo ikke hvordan jeg lå an. Etter å ha møtt dem tok jeg noen sjanser og fikk et lite forsprang før svømmingen. Jeg var aldri sikker, men visste jeg kunne klare det», sa Grunde Myhrer.
Didrik Solli-Tangen avslørte at han og Lidbom stusset litt over svømmedelen av øvelsen, og at det ikke ga noe mersmak før startsignalet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Didrik Solli-Tangen (@didriksollitangen)

«Jeg vet ikke om det ble diskutert mellom meg og Tete på noe tidspunkt, men vi hadde jo ikke gitt opp heller. Men på et tidspunkt lurte jeg på om jeg skulle svømme sammen med Tete for å få ham over litt kjappere. Men misforstå meg rett, jeg følte ikke at det var urettferdig i den forstand. Men det ble litt sånn at vi ga opp litt nesten før vi hadde begynt», forteller Didrik Solli-Tangen.
Tross alle utfordringene deltakerne møtte underveis, var de alle superfornøyde med innsatsen og det å ha fått den ettertraktede bereten. Det var en tøff og minnerik opplevelse for alle involverte i konkurransen.

LES OGSÅ: Erling Braut Haaland avslører ny romanse!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -