12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDette skjedde rett før Diana sin død - nesten ingen visste dette:...

Dette skjedde rett før Diana sin død – nesten ingen visste dette: «Jeg kommer aldri til å…»

- Annonse -

1. Juli i år skulle markert 62-årsdagen til den elskede britiske prinsessen, Lady Diana Spencer. Dessverre kom hun aldri til å oppleve den dagen. Det tragiske dødsfallet hennes i en bilulykke i Paris, over 20 år siden, fortsetter å fascinere og prege nyhetsbildet.
Prinsessen, kjæresten Dodi al-Fayed og sjåføren Henri Paul, mistet alle livet i ulykken, som skjedde i en tunnel i Paris, med paparazzifotografer i hælene. Spekulasjoner og rykter har omgitt dødsfallet siden den gang.

- Annonse -

Journalisten Andrew Neil har nylig delt detaljer fra en samtale han hadde med Mohamed al-Fayed, Dodis far, som Neil tidligere jobbet for. Samtalen kaster nytt lys over hendelsene før den fatale ulykken.
Det viser seg at Dodi hadde en plan om å unnslippe fotografene ved å forlate Ritz-hotellet i Paris via baksiden. Diana var opprørt over den intense medieoppmerksomheten, og Dodi ønsket å skjerme henne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Andrew Bradbury (@dirl69)

For å kunne gjennomføre denne planen trengte de Mohameds godkjennelse, ettersom han eide hotellet. Mohamed forsøkte å overtale sønnen og prinsessen til å bli på hotellet og ta det med ro, men Dodi insisterte. De ønsket å komme seg unna fotografene.
Til slutt ga Mohamed etter og ga dem tillatelse til å forlate hotellet via baksiden. Etter ulykken har han båret en tung skyldfølelse og tenkt på hva som kunne ha skjedd hvis han hadde sagt nei til planen.

- Annonse -

«Jeg kommer aldri til å tilgi meg selv for å ha gått med på Dodis plan», fortalte han, ifølge Andrew Neil, skriver Daily Mail.


Dianas død sendte sjokkbølger gjennom verden, og spørsmålene om hvordan dette kunne skje, har aldri blitt helt besvart. Diana var kjent for å være en grensesprengende kvinne som ikke fryktet å bryte med britisk etikette og være seg selv. Hun ble elsket for sin autentisitet og varme.

LES OGSÅ: Åge Aleksandersen med sjokkerende beskjed: «Det tærer på kreftene..»

Del gjerne videre slik at alle Diana fans får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -