Annonse

Dette paret har vært gift i 85 år – Nå deler de hemmeligheten!

Av

«Til døden skiller dere ad» kan være veldig lett å si ja til, men ikke mange klarer å holde dette løftet resten av livet.
Da Faustino Jacinto og Estefanía Rodríguez ble gift, tok de dette løftet veldig alvorlig. De har vært sammen siden de avga dette løftet.

Paret er fra en liten by som heter Villa del Carbón i Mexico.

Da Faustino først la øynene på Estefanía, var det kjærlighet ved første blikk. Han prøvde desperat å få hennes oppmerksomhet, men hun var tøff!

Bilde: Youtube

«Vi begynte å snakke, jeg fortalte henne at jeg ville ha henne som kone, men hun ville ikke svare,» sier Faustino.
«Jeg kjente ham ikke» husker Estefanía. Men Faustino gav seg ikke og til slutt, 1 uke senere «stjal han» Estefanía, som de sier i Mexico når et par rømmer av gårde.

Det var 1932. Faustino var 18 år, Estefanía var bare 16 år. De hadde ingen penger så de bestemte seg for å gifte seg borgerlig. Historien blir enda mer romantisk når, til tross for ikke å ha penger, bestemte Faustino og Estefanía seg for å gifte seg borgerlig.
«Hvilket bryllup kunne vi ha hvis jeg ikke hadde noe penger?» Faustino vitser. Og siden den dagen, utrolig som det kan virke, har dette søte paret ikke sovet en eneste dag fra hverandre. En rask beregning avslører det fantastiske faktum at Faustino og Estefanía har delt livet i 85 år!


Bilde: Youtube

Og familien har vokst betraktelig på disse 85 årene.
De fikk 15 barn, men 4 døde. Og familien har vokst siden da, for nå har de 68 barnebarn, 114 oldebarn og 21 tippoldebarn.

Faustino fyller snart 103år og Estefanía 101 år. Til tross for de normale problemene forbundet med aldring, er paret fortsatt ved god helse.

Deres hemmelighet til et lykkelig og varig ekteskap? Respekt!!
«Faustino har aldri sagt et stygt ord og han har alltid oppført seg bra» sa Estefanía stolt i et intervju til Primer Impacto.


«Når en av dem dør kommer den andre til å dø rett etterpå» sier parets ene datter til Primer Impacto.
For en fantastisk historie, og kjærligheten kan overvinne alt viser dette kjærlige paret oss!
Se video her:

Kjærligheten er virkelig vakker, og dette er et god eksempel på at kjærligheten er sterkere enn alt annet.Trykk på dele knappen og spre denne vakre historien med dine venner!

LES OGSÅ: Kongeparet har en hemmelighet som ikke mange vet om –  9 år som forandret alt!

Forsidebilde: Youtube

Relaterte artikler