4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Vendela Kirseboms ærlige ord om Petter og forholdet

Dette er Vendela Kirseboms ærlige ord om Petter og forholdet

- Annonse -

Petter Pilgaard (43) og Vendela Kirsebom (56) er et kjent par som har erobret hjertene til nordmenn. De møttes mens de deltok i TV2-showet «Farmen Kjendis» og ble forlovet under en tur til Sør-Afrika i november 2019.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

Pandemien satte imidlertid bryllupet på vent i en stund, men sommeren 2022 kunne de endelig gi hverandre hvert sitt ja. Paret har vist at de har et solid forhold som har vart i over syv år.

I år er Vendela Kirsebom blant kjendisrekruttene i TV 2-serien «Kompani Lauritzen». Selv om Kirsebom har sagt at opplevelsen var fin, har hun også vært åpen om at det var tøft til tider.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

Mens hun var borte på innspillingen, måtte Vendela ta farvel med ektemannen Petter Pilgaard. Pilgaard syntes dette var vanskelig, siden de ikke hadde noen kontakt på flere uker. Han uttalte til Se og Hør at han aldri hadde vært så bekymret og at han hadde null matlyst.

Til bladet sa han følgende:
– Vet du hva, jeg fikk jo ikke ha noen kontakt med henne! Jeg visste ikke konkret hva hun skulle gjennom, bare retningen på alt, men jeg har aldri i mitt liv vært så bekymret. Jeg tenkte så mye og hadde null matlyst. Og så fikk jeg jo ingen livstegn fra henne heller.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

Pilgaard og Kirsebom har vært sammen siden de fant tonen på «Farmen Kjendis»-gården, Storøy gård, i Bamble i 2016. Selv om mange trodde forholdet i starten var et PR-stunt, har paret bevist at det ikke var tilfelle. Vendela sier at Petter alltid er støttende og positiv, og at han heier på henne selv når hun ikke har troen på seg selv.

Til Se og Her har han sagt følgende:

– Petter er veldig støttende og positiv. Han heier alltid på meg – selv når jeg ikke har troen på meg selv. Det har vært godt å ha med seg. Vi er veldig støttende overfor hverandre, og Petter har visst at dette er noe jeg virkelig har lyst til. Samtidig har han vært bekymret for meg. Vi har sett på serien sammen mange ganger, og han har spurt meg: «Er du sikker på at du tør dette her?


Vendela og Petter har vist at de har et sterkt forhold og at de støtter hverandre uansett hva. Vendela sier at det å ha en partner som velger deg hver dag er helt fantastisk og at hun føler seg heldig hver dag.

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 
Det er så flott å se at de har funnet kjærligheten til hverandre. 

LES OGSÅ: Fosterforeldrene tok imot en 10 år gammel gutt som ingen ville ha  – så viste han dem hvem han egentlig var!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -