4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Vendela Kirsebom ærlige ord etter «Kompani Lauritzen» EXIT: «Jeg hadde....»

Dette er Vendela Kirsebom ærlige ord etter «Kompani Lauritzen» EXIT: «Jeg hadde….»

- Annonse -

Modell og TV-personlighet Vendela Kirsebom(56), trakk seg nylig fra «Kompani Lauritzen». Dette kom som en overraskelse for mange, spesielt på rekruttene, da Vendela som har blitt beskrevet som en imponerende kvinne, omsorgsfull og varm person måtte forlate kompaniet.
Vendela avslører samtidig at hun gjerne skulle vært med lenger, men slik ble det ikke på grunn av en viktig merkedag for familien.

«Jeg hadde kjempelyst til å være med i «Kompani Lauritzen», men dessverre kom dette litt i konflikt med min datters «graduation» i London», sier Vendela ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

I et nylig innlegg på Instagram forteller nå Vendela med egne ord om opplevelsen i «Kompani Lauritzen». Hun takker for reisen hun har vært med på og hvordan det påvirket henne på godt og vondt.

«Det var mange personlige grunner til at jeg ville stå i rett foran @dago2_lauritzen, Kristian, og resten av befalet i Kompani Lauritzen.
Jeg ville finne den indre styrken og kraften inni meg som jeg ikke alltid stoler på at jeg har. Jeg ville tørre mer enn det jeg normalt tør. Jeg ville ta den indre reisen».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

«Jeg hadde gitt et løfte til min datter om å være med på hennes vitnemålsutdeling i London. Selvfølgelig skulle jeg det! Det som var så fint var at denne feiringen falt på promodagen mellom rekrutt og aspirantperioden. Da var det uansett en pause i innspillingen, og gjorde at jeg rakk å være tilbake i leiren før reveljen gikk neste morgen hvis jeg fortsatt var med i konkurransen. Uheldigvis ble datoen for dimmekampen endret underveis, og da gikk ikke regnestykket opp lenger. Jeg var 100% innstilt på å aldri gi meg før jeg på ærlig og redelig vis tapte i en dimmekamp. Sånn ble det ikke.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

«Jeg er takknemlig for at @tv2norge har offentlig beklaget dette, alle hyggelige kommentarer jeg har fått, alt jeg har lært om meg selv, mestringsfølelsen jeg fikk, og alle fine mennesker jeg har møtt. Vi rekrutter kjempet oss gjennom, sammen, med respekt og medfølelse for hverandre. Er så uendelig glad i dere alle sammen❤
Jeg vil også takke befalet som tok oss gjennom dette ekstremt harde eventyret.
Forsvaret handler om så mye mer enn bare krig. Det handler også om personlig vekst, og godt samarbeid. Du er aldri sterkere enn det svakeste ledd.
Nå vet jeg hva jeg skal bli når jeg blir stor: Jeg skal bli like tøff som @fenriken, sersjant Cecilia Frølandshagen, @maytimber , @kapteinen_kpl , @sersjanten_ , @skeiel , @gurosognbjerke , og militærpsykolog Jon Gerhard.

Takk for reisen❤», skriver Vendela
Til tross for at Vendela Kirsebom forlot «Kompani Lauritzen» tidligere enn mange hadde håpet, har hun utvilsomt gjort et sterkt inntrykk på seere og meddeltakere.


Vi ønsker Vendela all lykke til videre i hennes karriere og personlige liv!
La oss skrive noen hyggelig ord til henne i kommentarfeltet på vår Facebook side. 

LES OGSÅ: Priscilla Presleys ukjente sønn trer frem i rampelyset –  bare vent til du ser likheten

Del gjerne videre slik at alle får med seg hennes fine og ærlige ord. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -