14.4 C
Oslo
torsdag, mai 26, 2022
HjemNyheterKjendisDette er Tonje Frigstads egne ord etter Farmen tapet: «Det er litt...»

Dette er Tonje Frigstads egne ord etter Farmen tapet: «Det er litt…»

- Annonse -

Ålesunderen Daniel Godø(30), stakk søndag av med seieren i realityserien «Farmen» på TV2, etter en meget nervepirrende finale.
Daniel slo ut deltagere etter deltagere i finaleuken, og etter en intens og svært jevn kamp vant han til slutt over Tonje Frigstad (21) i den avgjørende finalen.

«Da jeg slo Tonje i finalen, følte jeg meg dum. Det var fordi jeg følte at jeg ikke hadde like mye rett til å være der. Tonje hadde vært på «Farmen» hele tiden, mens jeg kom fra «Torpet». Jeg følte meg ikke som en verdig vinner. Så jeg slet med å slå meg løs og juble over seieren. Etter å ha vunnet, måtte jeg late som at jeg var veldig glad mens jeg sprutet med champagnen. Egentlig følte jeg at jeg ikke hadde rett til å være der. Samtidig vet jeg at det ikke har rot i virkeligheten, for de andre er så varme og gode at de unnet meg å vinne, sier Daniel, ifølge Klikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -

Det var en svært jevn finale da begge sto der med ti kniver i det avgjørende spørsmålet om hvor mange innbyggere det var i Hurdal kommune i 1920.
Daniel svarte 2400 og Tonje svarte 853 personer, men de var langt unna fasiten som er 1702, men Daniel var nærmest og dermed vinneren av «Farmen»
«Det er kjipt. Jeg kunne ønske at det ikke ble avsluttet på flaks. Jeg skulle gjerne sett at det var et spørsmål som gikk på at man enten kunne det eller ikke. Det var kjipt, men samtidig unner jeg Daniel denne seieren. Det var ikke min tur.
Det er litt skuffende, men føler jeg har vunnet utrolig mye her inne. Jeg har fått mange fine venner, og vært med så lenge. Så jeg er veldig fornøyd», forteller Tonje ifølge Se og Hør.


Det ble hverken bil eller hytte på Tonje, men etter sin deltakelse i «Farmen» har hun fått nye muligheter på jobbfronten og vi kan se henne som programleder sammen Niklas Baarli i «God kveld Norge» på TV2.

- Annonse -

Del gjerne videre for å ønske lykke til videre med alt hun foretar seg. 

LES OGSÅ: Kong Harald i sorg etter det triste dødsfallet: «Det er med sorg…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Bjørn Eidsvåg deler hjerteskjærende beskjed – som treffer oss alle: «Er et svik mot…»

Bjørn Eidsvåg er en av våre mest folkekjære artister igjennom tidene. Og hans låter har...

Vendela Kirsebom i sorg, etter det som har skjedd: «Takket være deg…»

Vendela Kirsebom er godt kjent utenfor Norges grenser, da hun har en lang fortid...

Rikke Isaksen med ærlig beskjed etter «Kompani Lauritzen»: «Aldri i livet…»

Det er mange som har fått opp øynene for Rikke Isaksen, som er aktuell...

Gutta fra flyttebyrået merker at noe er galt hos kvinnen – plutselig tar de saken i egne hender!

Det er kanskje ikke åpenbart, men det er mange ofre som blir utsatt for...

Jan Thomas avslører sin fortid med overraskende detaljer og bilder: «Bare en ting å si..»

Jan Thomas har gjort seg godt bemerket de siste årene i Norge, etter at...

Emilie Mehl er vinneren av «Kompani Lauritzen» – Gratulerer

Dette har vært tidenes beste utgave av «Kompani Lauritzen», spenningen har vært til å...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -