10.5 C
Oslo
tirsdag, juni 6, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Tone Damlis egne ord etter sjokk-exit i «Kompani Lauritzen»: «Det...

Dette er Tone Damlis egne ord etter sjokk-exit i «Kompani Lauritzen»: «Det måtte dessverre…»

- Annonse -

Det går nå inn i finale uken i «Kompani Lauritzen», og det har vært utrolig spennende hele veien. Vi har virkelig fått blitt kjent med noen fantastiske kjendiser.

Nå blir konkurransen hardere og hardere, og de får virkelig kjenne på den fysiske og psykiske oppgaven. Tone kjenner at det er tyngre og tyngre, og bestemmer seg plutselig for å trekke seg ifra kompaniet.

- Annonse -

Nå har hun lagt ut et sterk og rørende innlegg på sin Instagram, dette er hva hun skriver med sine egne ord:

– Da var Kompani over for min del. Det måtte desverre bli sånn. Eg var heilt tom, gnisten og motivasjon var vekke. Eg var rett og slett fornøgd. Det er lett å vere etterpåklok når ein sitte i sofaen heime, eg var jo så nære finalen.

- Annonse -

Eg sammenligna Kompani med eit kjærlighetsforhold, og når slutten kom så var eg så klar for å forlate. Følte meg lett som ei fjør da avgjerelsen var tatt.

«Se Tone, du har jo mere krefter» sa @kapteinen_kpl da eg hadde trekt meg og vi måtte gå 40 minutt for å komme til bilen. Eg flaug omtrent bortover stien der.

Men allerede døgnet før – da eg vurderte å trekke meg, så var på sett og vis halve meg allerede på toget heim. Savnet etter familien blei ytterligare forsterka og higet etter bereten var svekka.

Kompani Lauritzen har vore noke av det råaste eg har opplevd. Litt som ein fødsel egentlig: Du er glad du ikkje veit smerten på forhånd (for da hadde du aldri gjort det), men så verdt det til slutt! For Kompani har vore beinhardt og eg har virkelig fått kjenne på alt i fra smerte, frykt, adrenalin, mestringsfølelse, samhold og stoltheit.

Takk for at eg fekk vere med @tv2norge ❤️

Takk @emiliemehl @emilienutrition @rikkeisakseen @mskjel @theartistruben @danielkvammen @dennis.siva @mayoo.indiran @emiliestordalen @espenpalervaag @lydiawho @jantorekjaer @the_real_dfranck
for at de alle gjorde denne opplevelsen så bra- for ein gjeng vi var.

Takk til alle dikka som har sett på, som har heia og fyllt kommentarfeltet mitt med betydningsfulle og fine ord.

Sist, men ikkje minst; takk @makkan_foss for at du lot meg reise på denne egotrippen🥹 Eg får tårer i augene av å tenke på det og den «jobben» du gjorde på heimebane mens eg var vekke. Du tok ein for laget og styrte skuta med glans. Eg elska deg!❤️

Oioi, masse følelsa her no, men det er fordi dette har betydd så mykje for meg.

No trer eg av.

Her kan du se innlegget hennes med bilder. Sveip til venstre for å se flere bilder hun har lagt ut.


Det har virkelig vært flott å følge Tone på denne utrolige reisen i kompaniet.
Vi ønsker Tone masse lykke til videre i livet, og regner med det ikke er siste gang vi ser henne på TV-skjermen. Skriv gjerne noen hyggelig ord til Tone i kommentarfeltet på Facebook siden vår.

LES OGSÅ: Kristian Ødegård avslører den skumle hendelsen som nesten tok livet hans –  dette sier han

Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg hennes egne ord etter program slutt. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -