-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Tina Turners ærlige ord før hun gikk bort: «Jeg har..»

Dette er Tina Turners ærlige ord før hun gikk bort: «Jeg har..»

- Annonse -

Tina Turner, den uimotståelige sangerinnen og dronningen av Rock’n’Roll, brukte de siste ukene av sitt liv til å reflektere over sin kommende bortgang med verdighet og mot. I et dyptfølt intervju en måned før hun sovnet fredelig inn, uttrykte hun en forsoning med sin skjebne og en klar forståelse for at hennes tid på jorden nærmet seg slutten​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

- Annonse -

Tina Turners liv var langt fra lett, og hennes siste år var preget av betydelige helseproblemer, inkludert kreft, hjerneslag og nyresvikt. Til tross for disse utfordringene, valgte Turner å møte sin død med åpenhet og verdighet. Hun uttalte i et intervju med Vogue at hun ikke fryktet døden og var klar til å møte det neste kapittelet. «Jeg har ikke noe imot å gå. Livet mitt har vært fullt, men med mange triste tider, som jeg nå tilgir,» forklarte hun​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

I tråd med sin buddhistiske tro, som aksepterer liv og død som en naturlig del av eksistensen, undersøkte Turner muligheten for assistert selvmord. Dette indikerer hennes besluttsomhet om å ha kontroll over sin egen skjebne og hennes vilje til å møte livets virkelighet med åpenhet og mot​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

- Annonse -

I et tidligere intervju med BBC i 2018, uttrykte Turner en erkjennelse av hennes egen dødelighet og uttrykte en forståelse for at det kunne være hennes tur. Hun forklarte også sin intensjon om å legge fortiden bak seg og fokusere på å fylle livet med kjærlighet. «Så, hvis det er nå… Jeg føler det slik: Jeg er i slutten av 70-årene, moren min døde 84 år gammel, søsteren min 74 år, og jeg tenkte at det kunne være min tur,» sa hun​.

Turner, kjent for sin uforglemmelige musikk og sitt dynamiske scenenærvær, etterlater oss et rikt musikalsk arv. Men hennes siste refleksjoner og hennes åpenhet om å møte døden viser oss også en kvinne av stor mot og verdighet. Gjennom hennes ord og handlinger, viser hun oss at det er mulig å møte livets slutt med aksept, mot og fred.


Hun vil alltid bli savnet og musikken henne vil leve for alltid. 

LES OGSÅ: 3-åringen er på sin første skattejakt med en metalldetektor –  han finner en skatt verdt millioner

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -