4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Theres Johaugs ærlige ord om Marit Bjørgen: «I dag er...»

Dette er Theres Johaugs ærlige ord om Marit Bjørgen: «I dag er…»

- Annonse -

Therese Johaug(34) og Marit Bjørgen(42) er to av de største navnene innenfor norsk langrenn. Begge har vært svært suksessfulle i løpet av karrierene sine, og de har vunnet utallige medaljer og titler både nasjonalt og internasjonalt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marit Bjørgen (@mabjoerg)

- Annonse -

Selv om de har konkurrert mot hverandre på noen av de største scenene i verden, har de også vist at vennskap og samarbeid kan eksistere mellom rivaler.
«Marit var en fantastisk lagvenninne gjennom alle disse årene. I dag er hun en av mine aller beste venner. Vi støtter oss mye på hverandre og har det ufattelig moro sammen», sier Therese ifølge Her og Nå.

En spesiell hendelse som illustrerer forholdet mellom de to var under VM i Seefeld i 2019. Da Bjørgen besøkte Johaug i garderoben etter at hun hadde vunnet gull på 30 km, omfavnet de hverandre og gråt sammen. Det var en sterk og rørende scene som viser at selv om de har konkurrert mot hverandre, har de også en dyp respekt og kjærlighet for hverandre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)

- Annonse -

«Therese har betydd vanvittig mye for min karriere og utvikling. Da hun kom inn på laget med en enorm vilje, inspirerte det meg og gjorde meg enda mer sulten. Jeg ble mer skjerpet og ville strekke meg etter å bli bedre på områder hun var god på. Så er det også fint å tenke over at jeg kanskje har vært med og bidratt til Thereses utvikling også», forteller Marit Bjørgen ifølge Her og Nå.


Selv om begge nå har trukket seg tilbake, vil de fortsatt være tilstede i skisporet fra tid til annen. Bjørgen, også kjent som «Tante Marit», har til og med uttrykt sin vilje til å hjelpe venninnen med barneoppdragelsen når den tid kommer.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Johannes Thingnes Bø avslører familieforøkelse – dette er hans egne ord

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -