Annonse

Dette er Sophie Elise sine egne ord etter exit: Dette er så vanskelig å skrive men jeg….

Av

Sophie Elise har vært en stor favoritt til å vinne denne sesongens Skal vi danse.
Hun har virkelig overrasket alle med sitt fantastiske talent.

Via sin egen blogg deler hun ofte hva hun gjør i sitt eget liv. Hun rører mange med sin sterke historier, og har blitt en stor stjerne i manges øyne. Nå trekker hun seg fra skal vi danse. 

Hun har nå delt med sine egne ord hva hun tenker og føler på Instagram. 
Les innlegget litt lenger ned!

Ordene fra hennes Instagram:

» Dette er så vanskelig å skrive. Men, jeg er ikke lengre med i Skal Vi Danse. Jeg valgte selv å avslutte, da jeg fortsatt har en lang vei å gå med meg selv – psykisk. jeg har elsket vært øyeblikk, og angrer ikke på noe, men jeg la ned sjelen min i hvert eneste program og til slutt klarte jeg ikke mer. Etter programmet hvor vi hyllet noen føltes enhver negativ tilbakemelding (selv om de var få), som et slag i ansiktet, og jeg falt enda lengre ned..


Det er urettferdig å fokusere på, men når man allerede er svak stikker det. Jeg setter så stor pris på alt av stemmer og gode ord jeg har fått. Mitt mål var å vinne, men jeg fikk noe enda bedre: motivasjon for å ta tak i meg selv. En gang for alle. Takk til hele produksjonen, igjen til alle som har stemt, og aller størst takk til verdens fineste Benjamin. Ikke bare måtte han lære klumsete meg å danse, men de siste to ukene har han også måttet trøste meg hver dag når jeg ikke har klart mer. Jeg har delt mine mørkeste tanker og han har vært der, uten å dømme. Jeg har angrepet meg selv så hardt i mitt eget hode, og han har vært den som har dratt meg ut av det, og videre på parketten.

Ord kan ikke beskrive hvilket fantastisk menneske han er, jeg har ikke møtt noen som er så rolig, reflektert, dyktig og fin. Jeg er så stolt av alle dansene våre, og tror virkelig vi kunne vunnet. Jeg er heldig som fikk oppleve dette, og enda med heldig som fikk være med Benjamin hver dag. Nå kan jeg gå ut med hodet hevet, for jeg hadde ikke klart flere uker. Hodet mitt tåler det ikke – men nå har jeg lært at jeg fortjener å elske meg selv. Faen at det skulle ta 23 år, og treffe hardest akkurat nå. Helt ærlig føler jeg meg både svak og taper akkurat nå, men jeg vet valget var riktig uansett hvor vanskelig det er. Takk for alt ❤️ og PS: det er fint vi snakker om depresjon og angst, men det bidrar også til å fjerne alvoret når noen faktisk er syke, og det er ikke bra. Jeg har blitt dratt mellom «skjerp deg» og «du er ikke syk nok», så da har jeg blitt stående på stedet hvil, i mørket, i flere år. Jeg er så lei av det. Så utrolig lei av mørket. Men Skal Vi Danse, dere, og en fantastisk partner har gjort at jeg skal kjempe meg ut av det.» 

Dette er bildene hun delte på Instagram: 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Dette er så vanskelig å skrive. Men, jeg er ikke lengre med i Skal Vi Danse. Jeg valgte selv å avslutte, da jeg fortsatt har en lang vei å gå med meg selv – psykisk. jeg har elsket vært øyeblikk, og angrer ikke på noe, men jeg la ned sjelen min i hvert eneste program og til slutt klarte jeg ikke mer. Etter programmet hvor vi hyllet noen føltes enhver negativ tilbakemelding (selv om de var få), som et slag i ansiktet, og jeg falt enda lengre ned.. Det er urettferdig å fokusere på, men når man allerede er svak stikker det. Jeg setter så stor pris på alt av stemmer og gode ord jeg har fått. Mitt mål var å vinne, men jeg fikk noe enda bedre: motivasjon for å ta tak i meg selv. En gang for alle. Takk til hele produksjonen, igjen til alle som har stemt, og aller størst takk til verdens fineste Benjamin. Ikke bare måtte han lære klumsete meg å danse, men de siste to ukene har han også måttet trøste meg hver dag når jeg ikke har klart mer. Jeg har delt mine mørkeste tanker og han har vært der, uten å dømme. Jeg har angrepet meg selv så hardt i mitt eget hode, og han har vært den som har dratt meg ut av det, og videre på parketten. Ord kan ikke beskrive hvilket fantastisk menneske han er, jeg har ikke møtt noen som er så rolig, reflektert, dyktig og fin. Jeg er så stolt av alle dansene våre, og tror virkelig vi kunne vunnet. Jeg er heldig som fikk oppleve dette, og enda med heldig som fikk være med Benjamin hver dag. Nå kan jeg gå ut med hodet hevet, for jeg hadde ikke klart flere uker. Hodet mitt tåler det ikke – men nå har jeg lært at jeg fortjener å elske meg selv. Faen at det skulle ta 23 år, og treffe hardest akkurat nå. Helt ærlig føler jeg meg både svak og taper akkurat nå, men jeg vet valget var riktig uansett hvor vanskelig det er. Takk for alt ❤️ og PS: det er fint vi snakker om depresjon og angst, men det bidrar også til å fjerne alvoret når noen faktisk er syke, og det er ikke bra. Jeg har blitt dratt mellom «skjerp deg» og «du er ikke syk nok», så da har jeg blitt stående på stedet hvil, i mørket, i flere år. Jeg er så lei av det. Så utrolig lei av mørket. Men Skal Vi Danse, dere, og en fantastisk partner har gjort at jeg skal kjempe meg ut av det.

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

Kommentarene strømmer inn på innlegget hennes og en av hennes fans skriver følgende: 
Sååååå trist lesing😪 Du var så fin og flott , og min favoritt . Skroll over haters de er ikke værdt din oppmerksomhet😤 Dette må ha vært noe av det tøffeste valge og du valgte riktig @sohieelise helsen din betyr alt og den heier jeg på nå🙌Ha positive venner rundt deg og ta vare på deg selv💕Vinner er du allerede med din deltagelse🏆Stor klem fra Camilla 😘

Du er ei tøff jente Sophie Elise, og vi vet du kanskje hadde vunnet hele Skal vi danse. 
Del videre for å sende henne mange varme og gode tanker!

LES OGSÅ: Sjokkerende: Sophie Elise trekker seg fra Skal vi danse!
Forsidebilde: Instagram / Sophie Elise / Skjermbilder

Relaterte artikler