Annonse

Dette er Solveig Kloppens rørende ord til sine nieser, som mistet sin mor!

Av

Solveig Kloppe(47) har valgt og være åpen om den tøffe tiden og det tøffe året der hun mistet sin mamma og søster med bare 6 ukers mellomrom.

Solveig er en folkekjær programleder som de fleste av oss kjenner best fra Idol og Norske talenter.
Nå er hun igjen populær i programmet «Det jeg ikke fikk sagt» på TV2, en personlig dokumentar serie. Serien skulle handle om møter med folk som lever tett på døden, og deres pårørende. I 2017 mistet Solveig sin mor og søster så dette programmet ble i stedet en personlig historie om Solveigs egne møter med døden.

Hun ble hyllet av folket for at hun delte den sorgen hun følte, det hjalp mange med å sette ord på noe som er vanskelig for mange, hvordan man takler sorgen.
Nå er hun nominert til Gullruten-priser som går på TV2 den 11.mai 2019
Søsteren til Solveig, Kathrine ble funnet død 13. august 2017.Hun tok livet av seg bare 50 år gammel. Hun etterlot seg to vakre døtre.

Dette er Solveigs rørende ord til sine tapre nieser som mistet moren sin:
«Jeg tror ikke at det at jeg har vært åpen om det har kostet familien noe. Men jeg tenker jo at de som virkelig er modige oppi det her er niesene mine, som ikke er vant til den oppmerksomheten her, og som er helt hudløse og klarer å sette ord på tanker og følelser veldig mange har». skriver Se og Hør.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner og bekjente for å vise at vi hyller Solveig for sin åpenhet om sorg og vonde følelser.Forsidebilde: NRK skjermdump

Relaterte artikler