12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDette er slottets egne ord om Kronprinsesse Mette-Marits sykdom

Dette er slottets egne ord om Kronprinsesse Mette-Marits sykdom

- Annonse -

Kronprinsesse Mette-Marit(50) er dessverre sykmeldt i to uker på grunn av hennes vedvarende helseutfordringer knyttet til kronisk lungefibrose. Hun mottok diagnosen for fem år siden, noe som har påvirket hennes arbeidskapasitet. Denne sykmeldingen fører til avlysning av viktige offisielle oppdrag, inkludert planlagte besøk som skulle ha funnet sted i nær fremtid.

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Denne uken skulle hun ha deltatt i Stockholm sammen med kongeparet og kronprins Haakon for å feire Sveriges kong Carl Gustafs 50-årsjubileum på tronen. I tillegg var det planlagt en fylkestur til Vestland senere i måneden, der paret skulle besøke flere destinasjoner. Begge disse hendelsene er nå avlyst på grunn av sykmeldingen.

- Annonse -

Kronprinsesse Mette-Marit avslørte sin kroniske lungefibrose-diagnose for fem år siden og har siden den gang delt åpent om sine helseutfordringer. Selv om diagnosen har satt begrensninger på hennes arbeid, har hun også uttrykt at den har ført til en større bevissthet om livskvalitet og behovet for å senke tempoet.
Kongehuset har informert om kronprinsessens sykmelding, og det er foreløpig usikkert om perioden vil bli forlenget. Samtidig bemerker de at kronprins Haakon, vil gjennomføre de planlagte besøkene som tidligere avtalt.

Vi sender våre varmeste ønsker om god bedring til kronprinsesse Mette-Marit!

LES OGSÅ: «Jakten på kjærligheten» får seerne til å reagere: «Faktisk første gang jeg..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -