Annonse

Dette er Shaman Durek sitt svar på ryktene om bruddet!

Av

Det har vært skrevet mye i media om et brudd rykte mellom Märtha Louise og Durek Verrett, skriver VG.
Begge to er veldig aktive i sosiale medier, men Märtha Louise har vært veldig stille siden hun delte minneord til sin eksmann, Ari Behn.

Nå har Durek Verrett kommet med et klart og tydelig svara på alle ryktene.
En av grunnene til at dette har kommet opp, er fordi Durek i det siste har delt mye oppdateringer i sosiale medier, men alle bildene er uten Märtha Louise. Og da er det flere av følgerne som har stilt spørsmålstegn ved dette.

Til VG skal han ha skrevet følgende:


«Märtha Louise er min tvillingflamme. Vi bryr oss ikke om disse ryktene.»

Akkurat nå befinner Shaman Durek seg på Hawaii. Dette er hans statusoppdatering fra Hawaii.
Men det ser ikke ut som om han er der sammen med Märtha Louise.

Bruddryktene skal ha kommet ifra noe tysk sladderblad, skriver prinsessens manager til avisen.
Dette er noe de ikke har tenkt til å kommentere.


Vi sender våre varmeste tanker til  Märtha Louise og barna i den tunge tiden. Hele Norge sender dere masse kjærlighet og klemmer. Dette er hennes siste minneord til Ari Behn som hun delte på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Kjære Ari, Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen. Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen. En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise) on

Legg gjerne igjen noen vakre ord til Märtha Louise og barna i den tunge tiden.
Det er mange som savner vakre og kjære, Ari Behn. Hvil i fred. 

LES OGSÅ: Hun finner plutselig en flaskepost på stranden – Beskjeden i flasken gjør at hun fryser til is!


Forsidebilde: Instagram skjermdump / shamandurek

Relaterte artikler