-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Robert Stoltenberg ærlige beskjed om sin egen helse: «Du ser...

Dette er Robert Stoltenberg ærlige beskjed om sin egen helse: «Du ser det ikke»

- Annonse -

Robert Stoltenberg, den anerkjente norske komikeren og skuespilleren, har vært åpen om sitt hørselstap og hvordan det har påvirket hans liv og karriere. Hans hørselstap ble først oppdaget da han var i militæret, og senere ble det nødvendig for ham å begynne å bruke høreapparat.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Robert Stoltenberg (@robert.stoltenberg)

- Annonse -

Stoltenberg beskriver bruken av høreapparat som «helt fantastisk». Han forteller om hvordan den nye teknologien har forbedret hans evne til å kommunisere og oppleve verden rundt seg. Høreapparatet, som er diskret plassert bak øret med en liten usynlig ledning, har mikrofoner som forsterker lydene, noe som har gjort en betydelig forskjell i hans daglige liv​​​​​​​​​​, skriver Klikk.

En spesiell hendelse som understreker viktigheten av høreapparatet for Stoltenberg var under hans deltagelse i TV-aksjonen, hvor han intervjuet Dronning Sonja. Han opplevde det som utfordrende å føre en samtale på grunn av den dårlige akustikken og sin egen nedsatte hørsel, noe som førte til at han kom med feil oppfølgingsspørsmål. Denne opplevelsen var et vendepunkt som fikk ham til å innse nødvendigheten av et høreapparat​​, skriver bladet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Robert Stoltenberg (@robert.stoltenberg)

- Annonse -

Robert Stoltenberg, sammen med skuespillerkollega Henriette Steenstrup, som også bruker høreapparat, har blitt rost av Hørselshemmedes Landsforbund for å være forbilder for andre med hørselsutfordringer. Deres åpenhet om utfordringene og løsningene knyttet til hørselstap har hjulpet med å bryte ned stigma og oppfordret andre til å søke hjelp​​.

Han elsker den nye hverdagen med høreapparatene, dette har han sagt til klikk.


– Og du ser det ikke. Det ligger bak øret, og så er det en bitte liten usynlig ledning som går ned der og inn i øret, og så er det mikrofon på disse høreapparatene.

Gjennom sin åpenhet om hørselstapet har Stoltenberg vist at det er mulig å tilpasse seg og fortsette å trives i både personlige og profesjonelle aspekter av livet, til tross for slike utfordringer.

LES OGSÅ: Sommerhytta: Veronica Rasmussen røper familieforøkelse –  dette må alle få med seg

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -