10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Petter «Uteligger» Nyquist nye beskjed - som alle burde få...

Dette er Petter «Uteligger» Nyquist nye beskjed – som alle burde få med seg

- Annonse -

TV-profil Petter Nyquist(44), også kjent som «Petter Uteligger», ble en populær figur i Norge da hans første dokumentarserie rullet over norske TV-skjermer for ni år siden.
Programmet vekket overraskelse og refleksjon i det norske folket, da han tok med seg kameraet ut i Oslos gater for å leve 52 dager sammen med uteliggere, for å sette søkelys på hjemløshet og rusproblemer.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Nyquist (@nyquistpetter)

- Annonse -

Nå er Petter klar for nye spennende planer for å hjelpe mennesker som sliter med rusproblemer.
I fjor påske reiste Petter fra Nordkapp til Lindesnes for å dele ut imponerende 444 påskeegg til behandlingssteder, institusjoner, pårørendeorganisasjoner og lignende.
Dette er en del av arbeidet hans gjennom Stiftelsen Petter Uteligger, som jobber for å hjelpe og støtte personer som sliter med rus og hjemløshet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Nyquist (@nyquistpetter)

I år som i fjor legger Petter ut på veien med påskeegg og denne gangen går turen til Østfold hvor de skal dele ut mange egg.
«Turen i år går til Østfold rett før påske, og i løpet av tre dager skal vi dele ut så mange påskeegg som vi klarer og derfor ønsker vi tips til hvilke steder som finnes av tilbud for folk med rusutfordringer», skriver Petter Nyquist.

- Annonse -

Vi håper at utdelingen av påskeegg vil bidra til å skape mange lyspunkter og litt glede i hverdagen til de som trenger det mest. Takk til Petter Nyquist og Stiftelsen Petter Uteligger for deres viktige arbeid og engasjement!

LES OGSÅ: Dette er grunnen for at du aldri bør så tomatfrø fra butikken!

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -