14.4 C
Oslo
søndag, august 1, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Dette er Petter Northugs egne ord om soningen «Jeg har ikke vært....»

Dette er Petter Northugs egne ord om soningen «Jeg har ikke vært….»

- Annonse -

Petter Northug (35) ble dømt til syv måneders fengsel for villmannskjøring og narkotikalovbrudd. Dommen soner han nå på Mestringhusenes døgnbehandlingsklinikk på Bolkesjø i Telemark, hvor han vært siden av begynnelsen av februar.
I et intervju på sin egen Youtube kanal forteller at han nå har blitt bedre kjent med seg selv

«Man lærer seg selv å kjenne. Det er mange forskjellige historier her. For meg har denne pakken vært en fin skole og en god læring. Jeg sitter igjen med noe jeg kunne ønske jeg satt med for lenge siden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Northug Jr (@jantelov1)

- Annonse -

«Jeg sitter igjen med vanvittig mye. Jeg ser nå hvor kynisk og egoistisk jeg har vært. Jeg har ikke vært tilstedeværende i familien min. Alt handlet om meg selv. Det har fulgt med seg en del ulemper. Mange har forsøkt å kontrollere meg, noe som har gjort at jeg ikke har styrt min egen hverdag. Det har nok ført til irritasjon.

Slike ting har jeg sett i et annet perspektiv nå Jeg må bli sjef i eget liv. Ingen andre skal styre mitt liv. Det har jeg lært mye om, for det har vært problemet som har skapt mye irritasjon jeg ikke har delt med andre», sier Petter i intervjuet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Northug Jr (@jantelov1)

- Annonse -

Han innrømmer også at det har vært skummelt og uvant og være i en slik situasjon.
«Jeg har ikke vært vant til å snakke om følelser. Livet mitt har bestått av tunnelsyn og kun det å prestere. Det er nok søken etter det ekstreme, enten det har vært toppidrett eller festing. Jeg har lært at det er slik jeg har vært. Nå må jeg finne en balanse i livet, og ikke søke det ekstreme hele veien. Det har både vært suksessen og utfordringen min.»


Se video og hør hele intervjuet med Petter Northug her:

Det var et flott og ærlig intervju med Petter, vi håper snart å få se mer av Petter på TV igjen. La oss sende han mange gode klemmer og hjerter. 

LES OGSÅ: Finn Schjøll med oppsiktsvekkende beskjed fra sykehuset: «Et liv»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Dagens utfordring: Hvor mange 3-tall finner du i dette bildet – sjekk fasiten her!

Hjernetrim er en form for et puslespill som vanligvis krever ukonvensjonell tenkning for å...

Samuel Massie avslører de gode nyhetene: «Jeg er blitt….»

Samuel Massie har mange jern i ilden, og deler ofte ting ifra sitt eget...

Rullestolbruker Maria ble nektet servering på restaurant – Får tusenvis til å reagere!

Maria Johansson(51) som sitter i rullestol var på restaurant i Stockholm og skulle bestille...

Bjørn Einar Romøren med rørende beskjed om sin kone: «Sjeldent er….»

Bjørn Einar Romøren er en av landets mest kjente skihoppere, men mange gode resultater...

Sommerhytta tvillingene deler nytt bilde – med en overraskende detalj!

Sommerhytta tvillingene har fått mye oppmerksomhet etter at de var med på Sommerhytta på...

Da bruden venter på sitt livs viktigste ja – Ser brudgommen noe som endrer alt!

Et lite opptak av en brudgoms reaksjon når bruden går ned midtgangen i bryllupet...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -