15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Per Sandbergs ærlige ord etter bruddet: «Jeg skal...»

Dette er Per Sandbergs ærlige ord etter bruddet: «Jeg skal…»

- Annonse -

Tidligere politiker Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (32) meldte nylig at de dessverre har bestemt seg for å gå hver til sitt etter å ha vært et par i fem år.
I løpet av de siste årene har paret samarbeidet om flere prosjekter, inkludert driften av Grand Hotel og Bar i Halden sentrum, som vi også kunne følge i reality serien «Per og Baharehs Grand Hotel» på TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Sandberg (@per.sandberg.58)

- Annonse -

Bahareh delte den triste nyheten om bruddet deres gjennom sin Instagram-story:
«Vi vil gjerne informere om at forholdet vårt har kommet til slutten. Vi har forskjellige veier for fremtiden vår. Bruddet var fredelig, og vi har ingen flere kommentarer utover denne meldingen», skriver Bahareh.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Sandberg (@per.sandberg.58)

Det har vært spekulert på hva som skjer med driften av baren og hotellet, men nå forsikrer Sandberg kundene at driften av baren vil fortsette og at de ikke trenger å bekymre seg for den pågående streiken, da de allerede har fylt lageret med doble ølbestillinger.
Per og Bahareh har begge mange prosjekter og interesser, men det er usikkert hvordan dette vil påvirke driften av baren og hotellet i fremtiden.
Sandberg selv reiser på en planlagt reise til Asia.

- Annonse -

«Jeg skal besøke litt familie, også håper og tror jeg at jeg skal få i gang en eller annen form for handel med Asia, sier Per Sandberg ifølge Nettavisen.


Vi håper at Per Sandberg og Bahareh Letnes finner veien videre i sine individuelle prosjekter og at både Grand Hotel og Grand Bar vil fortsette å være en suksess for dem.
Vi ønsker begge lykke til i fremtiden og håper at de vil fortsette å inspirere og skape positive opplevelser for mennesker i sine kommende prosjekter.

LES OGSÅ: Johannes Høsflot Klæbo usikker på fremtiden: «Vi ønsker ikke å gå..»

Del gjerne videre slik at dine venner også får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -