9.1 C
Oslo
onsdag, oktober 28, 2020
Hjem Nyheter Kjendis Dette er Øystein Pettersens egne ord til Petter Northug, etter den forferdelige...

Dette er Øystein Pettersens egne ord til Petter Northug, etter den forferdelige beskjeden: «Min erfaring….»!

- Annonse -

Øystein Pettersen(37) er en god venn og tidligere lagkamerat med Petter Northug.
Øystein er kjent for å være en person som bryr seg om andre, og er noen langt nede er Øystein der med oppmuntrende ord for å hjelpe deg.

- Annonse -

Noe som vi også så under kjendisversjonen av «71 grader nord», han kom alltid med oppmuntrende ord til de som trengte det mest, og han tilbød seg også å hjelpe til med å bære sekken for de som sleit mest. En virkelig god støttespiller som alle trenger på de tyngste og vanskelige dagene i livet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@sumo_restaurant 💙🥳👅

Et innlegg delt av Petter Northug Jr (@jantelov1)

Nå har han lagt ut oppløftende og støttende ord på Instagram til sine gode venn, Petter Northug.
«Min erfaring er at når du virkelig driter deg ut, så trenger man ikke først og fremst trøst eller sympati. Ei heller et hylekor med fordømmelse. Det man trenger er folk som kan hjelpe deg med å stokke kortene dine slik at du kan komme deg tilbake på det sporet du vil.

- Annonse -

Trøst og sympati er godt, men det hjelper ikke på situasjonen. Ikke fortjener en det heller forså vidt. Å grave seg ned vil heller ikke hjelpe. Straff og straffeutmåling tar andre seg av.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Min erfaring er at når du virkelig driter deg ut, så trenger man ikke først og fremst trøst eller sympati. Ei heller et hylekor med fordømmelse. Det man trenger er folk som kan hjelpe deg med å stokke kortene dine slik at du kan komme deg tilbake på det sporet du vil. Trøst og sympati er godt, men det hjelper ikke på situasjonen. Ikke fortjener en det heller forsåvidt. Å grave seg ned vil heller ikke hjelpe. Straff og straffeutmåling tar andre seg av. En klar formening om hvor man vil, hvorfor det er så viktig å komme seg akkurat dit, , hvordan man skal nå det og totalt eierskap til prosessen. En gjeng støttespillere og gode folk rundt som kan heie, validere innsats og gi kjærlighet og følelsen av trygghet er heller ikke feil. Å beklage er bra og det eneste rette. Å ta sin tilmålte straff det samme. Men enda viktigere er det å finne ut hvem man vil være, hva man vil stå for og hvilke verdier som virkelig betyr noe. Da kan ikke den vi har vært stå i veien for hvem vi kan bli. Fremtiden er ikke noe som skjer, det er noe vi skaper. Det jeg skriver over har jeg blant annet lært av gutten til venstre i bildet. 🙏 Ingen jeg har fått æren av å være rundt har hatt større eierskap til egne resultater enn deg, så dette har du i ryggmargen. Hvis du vil. Jeg håper du vil og jeg går gjerne ved siden av deg som en del av støttespillerne hvis ønskelig. Jeg og mange med meg. ❤️ PS: Petter har massevis av folk tettere på enn meg, og jeg får ufortjent hyggelige ord. Men, man blir som de man omgås. Jeg er da et produkt av alle de folka jeg har vært rundt i mange år. Blant annet Petter. Derfor rekker jeg ut ei hand.

Et innlegg delt av Øystein pettersen (@oeysteinpettersen)

En klar formening om hvor man vil, hvorfor det er så viktig å komme seg akkurat dit, hvordan man skal nå det og totalt eierskap til prosessen. En gjeng støttespillere og gode folk rundt som kan heie, validere innsats og gi kjærlighet og følelsen av trygghet er heller ikke feil.

«Å beklage er bra og det eneste rette. Å ta sin tilmålte straff det samme. Men enda viktigere er det å finne ut hvem man vil være, hva man vil stå for og hvilke verdier som virkelig betyr noe. Da kan ikke den vi har vært stå i veien for hvem vi kan bli. Fremtiden er ikke noe som skjer, det er noe vi skaper.
Det jeg skriver over har jeg blant annet lært av gutten til venstre i bildet. 🙏
PS. Petter har massevis av folk tetter på enn meg, og jeg får ufortjent hyggelig ord. Men, man blir som de man omgås. Jeg er da et produkt av alle de folka jeg har vært rundt i mange år. Blant annet Petter. Derfor rekker jeg ut ei hand.»

Her er noen av kommentarene som har strømmet inn:
«Du er en av de klokeste personer som finnes Øystein Pettersen🙏❤
Det er en glede å følge deg, og for et godt menneske du er🌹
Klok formidling til oss alle, og ikke minst til han som trenger det mest, Petter 💙»
«Blir så glad av dette bildet og det du skriver er så riktig og viktig. Håper Petter får den hjelpen han trenger og finner ut hvem han vil være.»

«Klokt sagt! Det er nå venner og familie må vise at de er der for å få livet hans på rett spor igjen, vi kan alle gjøre lite fornuftige valg, men det å ta valget om å hjelpe en venn i nød bør være verdens letteste avgjørelse.»


Det er så flott å se at han støtter sin gode venn i den tøffe kampen. La oss hylle ekte vennskap. 
Ekte venner stiller opp uansett hvor vanskelig livet blir. 

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at du aldri burde skifte sengetøy på morgenen – Det er mange som ikke vet dette!

Forsidebilde:
Instagram skjermdump / jantelov1
Instagram skjermdump / oeysteinpettersen

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Martha Louise fikk seg en stor overraskelse på bursdagen sin

Märtha Louise ble født 22. september 1971 på Rikshospitalet i Oslo. Hun er nummer...

Ingen vil gå på skoleballet med Daniel(17) med Downs syndrom – Men da ei jente inviterer han på ballet, får de seg en overraskelse...

Skoleballet er en etterlengtet hendelse på videregående. Det er en anledning hvor elevene kler...

Christine Kohts ærlige ord om kokainmisbruket: «Tok ut 70.000»!

Det er mange som følger med på Christine Koht og hennes tøffe reise i...

Over 4000 hunder, katter, hamstere og kaniner funnet døde i bokser på en terminal!

Rundt 4000 hunder, katter, kaniner, hamster og andre dyr er funnet døde på et...

Slottet med ny oppdatering om sykdommen til Kong Harald

Vår alles kjære Hans Majestet Kong Harald ble lagt inn på rikshospitalet den 25....

Kong Harald skal opereres – Dette er slottets egne ord

Vår kjære Kong Harald er elsket av folket på alle måter. Det har vært skrevet...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

I ny bok avslører Kong Harald detaljer rundt Ari Behns bortgang: «Vi var sammen….»!

I den nye boken «Kongen forteller», som er ført i pennen av Harald Stanghelle, forteller kong Harald om dagens Norge og om den enorme...

Tyver forsøker å rane baren, men da viser den 85 år gamle oldefaren hvem som er sjefen!

En 85 år gammel oldefar som klarte å takle ranere med avsagd hagle og hammere, har blitt en stor internetthit. Denis O'Connor var på «Bar...

Utfordring: Mange svarer feil på denne testen, klarer du det? Hvem av kvinnene er mannen interessert i?

Akkurat som vi styrker og forbedrer musklene i kroppen vår ved å gjøre sport, kan vi holde tankene klare og styrke hjernen gjennom hjernetrening....
- Annonse -