12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemEntertainmentDette er Melis ærlige beskjed etter at hun måtte forlate Stjernekamp: «Jeg...

Dette er Melis ærlige beskjed etter at hun måtte forlate Stjernekamp: «Jeg har hatt…»

- Annonse -

«Stjernekamp» er en norsk TV-underholdningskonkurranse som har blitt en populær og kjær del av norsk kringkasting. Programmet har som mål å finne ut hvilke kjente norske artister som kan mestre en rekke ulike musikksjangre og stiler.

Tone gjorde seg også klar for sesongens tredje episode.

- Annonse -

I «Stjernekamp» konkurrerer deltakerne hver uke i forskjellige musikalske sjangre, som pop, rock, country, opera, og mer. Dette gir dem en utfordring og mulighet til å vise sin allsidighet som artister. Hver deltaker blir tildelt en bestemt sjanger som de må fremføre en sang fra, og de vurderes av dommerpanelet og seerne. Den som presterer best i hver runde, vinner den respektive sjangeren.

Nå var det Melis som måtte forlate konkurransen. I den tredje episoden av Stjernekamp var det norsk låter som var i fokus.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Melis (@melis_musiq)

- Annonse -

Melis sa følgende til Kåre Magnus som er programleder, skriver TV2.  

– Jeg har hatt det helt fantastisk. Det er et univers som jeg gjerne skulle blitt lenger i og jeg har blitt veldig glad i alle de fine folka. Det er helt absurd å stå her. Jeg vet ikke hva jeg skal.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Melis (@melis_musiq)

Til God kveld Norge så innrømmer hun at hun er litt skuffet, og skulle virkelig ønske at hun kom litt lenger i konkurransen.

Hun bekrefter at hun garantert kommer til å fortsette med musikken og kommer også snart med en egen julelåt.

– Men jeg er kjempestolt av det jeg har gjort. Jeg føler at jeg har vist en allsidighet. Man kan spekulere seg grønn i hvorfor det skjedde, men det velger jeg å ikke gjøre. Jeg vet at jeg har gjort en god jobb, og jeg er stolt. 


Vi ønsker hennes masse lykke til videre og håper hun fortsetter med musikk i årene som kommer. Det er mange som vil elske å høre hennes fantastiske stemme igjen. 

LES OGSÅ: Dette er Hadia Tajiks ærlige ord etter danse-Exit: «Jeg kommer til å…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne herlige nyheten. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -