15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Lasse Fredheims egne ord etter «Farmen» exit:«Jeg...»

Dette er Lasse Fredheims egne ord etter «Farmen» exit:«Jeg…»

- Annonse -

Konkurransen i årets sesong av «Farmen» er allerede godt i gang, og søndag måtte nok en deltaker pakke sekken og forlate Li gården i Stange kommune.
Lasse Fredheim(26) ble valgt som andrekjempe av Hashar Aziz(34), og valgte å utfordre Hashar i melkespannholding, som går ut på holde to melkespann med strake armer og rett kropp lengst mulig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -

«Hashar vant tvekampen, og han skal ha all «cred» for det. Han hoppet ut av ukesoppdraget og sparte krefter, og sett i ettertid var det kanskje lurt å gjøre. Men jeg tror at Hashar skal få noen tøffe uker inne på gården. Han gjorde seg ikke akkurat populær da han satt og så på at vi andre jobbet», sier Lasse ifølge TV2.
Da Hashar ble valgt som førstekjempe boikottet han ukesoppdraget og trakk seg litt bort fra det sosiale samværet.

«Det virket ikke som at det var så mange som ville ha Hashar tilbake etter han hadde gjort det. Men nå klarte vi ukesoppdraget likevel, så han skal få nyte godt av det som ble kjøpt på markedet. Men det kan jo tenkes at han får en liten bismak når han spiser all den gode maten som vi andre jobbet for», sier Lasse

I søndagens sending ser vi at Lasse får en ny mulighet til å kjempe seg tilbake til gården, fra Torpet som ligger et steinkast fra «Farmen» gården.
Vi ønsker Lasse lykke til videre i kampen om å vinne «Farmen»!

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: Shabana Rehman deler ny beskjed etter kreftbehandling i Tyskland: «tilstanden min..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -