10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Jan Tore Kjær ærlige ord etter Farmen kjendis exit: «Det...

Dette er Jan Tore Kjær ærlige ord etter Farmen kjendis exit: «Det var vondt…»

- Annonse -

Vi er nær finalen i «Farmen kjendis», der tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær (54) var en av deltakerne som kjempet for en plass i finalen.
I tirsdagens hinderløype konkurranse røyk Jan Tore ut på kunnskapsspørsmål, og måtte derfor forlate konkurransen og gården.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Tore Kjær (@jantorekjaer)

- Annonse -

Det var en krevende reise og på et tidspunkt vurderte Jan Tore å trekke seg. Deltakerne måtte utføre hardt fysisk arbeid hver uke for å fullføre ukesoppdraget, noe som førte til flere arbeidsuhell.
Jan Tore ble skadet mens han jobbet med steinhuset under et ukesoppdrag. Han falt og fikk en sag i hodet, som førte til en smertefull skade og kraftig blødning. Heldigvis var det kun et lite kutt, og han trengte ikke medisinsk hjelp.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Tore Kjær (@jantorekjaer)

Før den første finaleøvelsen fikk Jan Tore Kjær en tung beskjed fra familien. Både kona og datteren hans hadde fått covid-19, og datteren hadde astma og var i risikogruppen. Det ble også sagt at svigermoren hans var syk på sykehuset, og familien visste ikke om hun ville overleve natten.

- Annonse -

«Det var en psykisk tung natt, det skal jeg innrømme. Det var vondt. Det som er spesielt med «Farmen kjendis» er at man ikke får ha kontakt med noen utenfor. Og det kan jeg forstå, for når jeg fikk den telefonen fra familien, så gikk jeg rett inn i destruktive tanker. Det å ikke ha kontakt med familie er viktig for at man skal være motivert til å være der, men jeg opplevde det som tøft psykisk», forteller Jan Tore ifølge Dagbladet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Tore Kjær (@jantorekjaer)

Jan Tore hadde i det hele tatt mye å tenke på som ikke var relatert til finaleuka, noe som preget han under konkurransen. Med sine kjære innlagt på sykehus var det en stor og overveldende påkjenning for ham.


«Jeg fikk først snakke med kona mi og så datteren min. Da var jeg knekt allerede.
Men det ble heldigvis ikke noe innleggelse på datteren min. Det er det verste som kunne ha skjedd», sier Jan Tore.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Farmen Aleksander åpner opp om inngrepet han har gjort: «jeg valgte å….»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -