-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Jan-Egil Granfoss egne ord etter alt som skjer nå: «Jeg...

Dette er Jan-Egil Granfoss egne ord etter alt som skjer nå: «Jeg har blitt»

- Annonse -

En gripende historie om solidaritet og medmenneskelighet har utspilt seg i Norge, sentrert rundt Jan-Egil Granfoss, kjent som «Bamsegutt». Etter at NRK sendte dokumentarserien «Ingen elsker Bamsegutt», ble det samlet inn over 3,6 millioner norske kroner for å hjelpe Granfoss og hans familie med å returnere til Norge.

Granfoss, en uføretrygdet mann i 60-årene fra Rogaland, hans filippinske kone, og deres sønn bor i Cebu City på Filippinene, og har på grunn av dårlige økonomiske forhold ikke klart å reise hjem til Norge. I flere år har Granfoss søkt hjelp fra ulike instanser i Norge, uten å lykkes.

- Annonse -

Til Dagbladet har han sagt følgende:

– Jeg har blitt kontaktet av flere mennesker i dag enn de siste tolv åra til sammen. Jeg har hatt en Facebook-venn i Tore lenge, men nå strømmer det på.

- Annonse -

En nøkkelrolle i denne hjertevarmende responsen spilte Liv Anne Aanestad Vold fra Vigrestad i Rogaland, som sto bak spleisen som alene samlet inn over 3,4 millioner kroner. Hun ble dypt berørt av serien og følte et sterkt behov for å bidra, til tross for at hun ikke hadde noen personlig relasjon til Granfoss eller hans familie. Granfoss uttrykker sin takknemlighet for innsamlingene og understreker at det viktigste for familien nå er å kunne returnere til Norge for å leve et normalt liv. På tross av utfordringer som helseproblemer og en sterk tyfon i området, håper familien på det beste og ser frem til å komme hjem​, skriver Dagbladet. 

LES OGSÅ: Märtha Louise med rørende ord til Durek Verrett på den store dagen –  dette sier hun

Det er flott å se hvor mange som bidrar å støtter dette formålet. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -