-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Ingrid Halstensens egne ord etter «Kompani Lauritzen» exit: «jeg hadde..»

Dette er Ingrid Halstensens egne ord etter «Kompani Lauritzen» exit: «jeg hadde..»

- Annonse -

Ingrid Halstensen er en kjent norsk sportsanker og journalist, spesielt kjent for sin dekning av Premier League-kamper. Halstensen har en bachelorgrad innen film- og TV-produksjon fra Universitetet i Bergen og har tidligere arbeidet som filmprodusent.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Halstensen (@ingridhalstensen)

- Annonse -

Halstensen startet sin journalistkarriere i 2010, hvor hun begynte å dekke ishockey for TV 2. Etter hvert har hun utvidet sin dekning og har blitt en av de mest kjente sportsjournalistene i Norge. Hennes dekning av Premier League-kamper har gjort henne spesielt populær.

Nå er hun også en av deltakerne i «Kompani Lauritzen» på TV 2, der hun får testet seg på mange vanvittige utfordringer. I lørdagens sending så måtte hun ut dimmekamp,men det holdt ikke til å bli med videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Halstensen (@ingridhalstensen)

- Annonse -

Til VG har hun sagt følgende etter at hun måtte forlate programmet:

– For en opplevelse det var! Det var så utenfor komfortsonen. Jeg tenkte at her skal jeg være med så lenge jeg klarer, så lenge jeg gjør mitt beste så er jeg fornøyd.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Halstensen (@ingridhalstensen)

Det er mange som er imponert over alt hun har fått til i programmet. Hun har virkelig pushet seg langt i flere av oppgavene.

Hun legger også til:
– Jeg følte at jeg hadde gitt alt på siste dagen, og fikk kjenne på mestring, så da blir man jo litt nysgjerrig på hvordan man kunne gjort det videre.


Halstensen sier at hun tror hun aldri har grått så mye i livet sitt som hun gjorde under rekruttperioden. Hun legger til at hun er et veldig følelsesladet menneske, og det tar lite for å åpne kanalene hennes, enten hun er glad eller trist. Hun beskriver hvordan alt føles forsterket under rekruttperioden og at det er en ekstremt intens opplevelse.

Vi syns uansett hun gjorde en fantastisk innsats, og vi ønsker henne masse lykke til videre. Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette.

LES OGSÅ: Agnete Husebye med ærlig ord om det som har skjedd i programmet – dette sier hun

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -